Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

0 ΑΟΧ: Κυριακή 12/2 φιλοξενεί τη Θήβα στο στάδιο Χαλκίδας

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα φιλοξενήσει τον ΑΟ Θήβας, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, για τη 19η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας.
Χαλκίδα και Θήβα ισοβαθμούν στην 5η θέση μαζί με Φωστήρα και Αιολικό, έχοντας από 22 βαθμούς. 
Ο ΑΟΧ έχει ξεκινήσει το 2017 αήττητος με μία ισοπαλία μέσα στην Παναχαϊκή (3-3) και 2 εντός έδρας νίκες με Λουτράκι και Αστέρα Αμαλιάδας. Την Κυριακή θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί στην έδρα του και να στοχεύσει ακόμα πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Έτσι κι αλλιώς ο ΑΟΧ και με έναν αγώνα λιγότερο απέχει 4 βαθμούς απ' τη 2η θέση που βρίσκεται η Ερμιονίδα.
Στον ΑΟ Θήβας αγωνίζονται 4 παίχτες που έχουν φορέσει τη κυανόμαυρη φανέλα του ΑΟ Χαλκίς και έχουν αγαπηθεί απ' τους φιλάθλους. Γιώργος Μόνος, Νίκος Ευσταθίου, Βασίλης Τσομπάνης, Θανάσης Τσατσαρώνης και Κώστας Σπανός, θα είναι αυτή τη Κυριακή, αντίπαλοι του ΑΟΧ, αλλά σίγουρα για τους φιλάθλους θα είναι οι παίχτες που άφησαν τη δικιά τους πινελιά στην ομάδα της Χαλκίδας. Επίσης ο προπονητής της Θήβας, Γιώργος Λάμπρου, έχει περάσει απ' τον πάγκο του ΑΟ Χαλκίς και είναι αγαπητός στη Χαλκίδα. 
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αγησίλαος Σπυριάδης απ' το σύνδεσμο Χίου, με βοηθούς τους Κυριάκο Βιντσεντζάτο και Θεόδωρο Γουρνιά του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Σαράντος Ζέρβος του συνδέσμου Αθηνών. 
Ο κόσμος της Χαλκίδας αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν σε αυτό το Στερεοελλαδίτικο ντέρμπι και η διοίκηση του ΑΟΧ, ελπίζει να δει μία παρόμοια εικόνα στις εξέδρες, από τον αγώνα των ς2 ομάδων στα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική, του 2015, τότε που στον αγώνα Χαλκίδα - Θήβα, το γήπεδο είχε 2000 Χαλκιδέους φιλάθλους.


Α.Ο. Χαλκίς-Α.Ο. Θήβα (δηλώσεις preview) από LAMIASTARGR

Αυτό τον κόσμο θέλουν να δουν ποδοσφαιριστές και διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια: