Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

0 ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΟΧ (4/2/2017)

Με επιτυχία στέφθηκε ο χορός που διοργάνωσε ο ΑΟ Χαλκίς, αφού η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι φίλοι της ομάδας γέμισαν το EVIA PALACE από άκρη σε άκρη και υπό τους ήχους των τραγουδιών του Μάκη Χριστοδουλόπουλου ξεφάντωσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το παρών στην εκδήλωση που συνέπεσε με τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας έδωσαν η Περιφερειακή Ενότητα, η Δημοτική Αρχή της πόλης καθώς και βουλευτές του Νομού. Σύσσωμη έδωσε το παρών η Ε.Π.Σ.Ευβοίας καθώς και αρκετά σωματεία της περιοχής.
Λάμψη με την παρουσία του έδωσε ο παλιός παίχτης της Α.Ε.Κ. και της Εθνικής Ελλάδας Στέλιος Μανωλάς και στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι το 2003 είχε φτάσει πολύ κοντά ώστε να καθίσει στον πάγκο του Α.Ο.Χαλκίς.
Η διοίκηση της ομάδας είχε φροντίσει τα πάντα να είναι στην εντέλεια και προχώρησε σε βραβεύσεις παλιών παιχτών που έχουν φορέσει την Nerazzuri φανέλα όπως του Γ. Παπαδημητρίου ο οποίος δήλωσε ότι ο Α.Ο.Χ. του πρόσφερε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο και ήταν η αφετηρία για την μετέπειτα καριέρα του.
Συγκινημένοι δήλωσαν για την βραβευσή τους οι παλαίμαχοι Μαστραντωνάς,Σταμέλος και Κωνσταντώνης και προέτρεψαν τους φίλους της ομάδας να βρίσκονται πάντα δίπλα της. Ιδιαίτερη ήταν η βράβευση του Ευβοιώτη Β.Βλάχου για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με την απονομή να γίνεται από τον Α.Αυλωνίτη.
Η όμορφη αυτή βραδιά έκλεισε με την ευχή όλων των παρευρισκομένων ο Α.Ο.Χ. να καταφέρει στο άμεσο μέλλον να επιστρέψει σε μεγαλύτερες κατηγορίες.


Πηγή: eviagoal

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ (από Κοντά στα σπορ)





















Δεν υπάρχουν σχόλια: