Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

0 ΣΟΒΑΡΑ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΟΧ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ;

Γι αυτή τη φιλοξενία ευχαριστεί το ΔΣ του ΑΟΧ; 
«Η Διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ευχαριστούμε την διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας του ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΑΥΡΟΥ για την άριστη φιλοξενία που τύχαμε. Δυστυχώς στο παιχνίδι του πρώτου γύρου δεν ήμασταν διοίκηση για να υποδεχθούμε και να τιμήσουμε με τον τρόπο μας αυτόν τον τόσο ιστορικό σύλλογο.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και πάντα με υγεία για όλους και μακριά από τραυματισμούς στους ποδοσφαιριστές.

Το γραφείο Τύπου του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ»

Δεν ξέρω τι φιλοξενία είχαν όποιοι της διοίκησης ανέβασαν αυτή την ανακοίνωση, αλλά μάλλον θα ήταν απ' την απέναντι μεριά και όχι απ' τη μεριά των φιλάθλων της Χαλκίδας.
Δε λες και φιλοξενία ένα γήπεδο που επί 90 λεπτά, οπαδοί της αντίπαλης ομάδας είναι κρεμασμένοι πίσω απ' το πάγκο της Χαλκίδας, βρίζοντας παίχτες και προπονητές και η αστυνομία τους κοιτάει. Που ήταν η διοίκηση του Φωστήρα να αποτρέψει αυτά τα άτομα και να συνετίσει την αστυνομία για να κάνει καλύτερα τη δουλειά της. Δεν ήταν και χιλιάδες. 10 άτομα το πολύ ήταν.
Δε λες και φιλοξενία τη λίγη αστυνομική δύναμη που χώριζε τις 2 πλευρές των φιλάθλων και από θαύμα δεν έγιναν σοβαρά επεισόδια. Τι έκανε η διοίκηση γι αυτό; Έβαλε 2 αστυνομικούς και μία γυναίκα;
Δε λες και φιλοξενία την προκλητική συμπεριφορά των αστυνομικών που τα έβαλαν με τους φιλάθλους της Χαλκίδας νομίζοντας ότι εμείς προκαλέσαμε.
Δε λες και φιλοξενία τα μπουκάλια που πετάχτηκαν σε φίλαθλο της Χαλκίδας αλλά και παίχτες της Χαλκίδας που αν δεν ήταν ο Ντουμάνης να το "αποκρούσει" θα είχε ανοίξει κεφάλι ποδοσφαιριστή του ΑΟΧ.
Όχι κύριοι της διοίκησης του ΑΟΧ. Δεν υπήρχε φιλοξενία καλή! Φιλοξενία δεν είναι να σου φέρονται ωραία και ευγενικά πριν και μετά τον αγώνα. Φιλοξενία είναι τι στάση έχει η διοίκηση της γηπεδούχο ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα και εκεί ήταν ανύπαρκτη. Δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ για να αποτρέψει τους οπαδούς του Φωστήρα που έβριζαν 90 λεπτά το πάγκο της Χαλκίδας. Δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ για να αποτρέψει την ένταση ανάμεσα στους οπαδούς των 2 ομάδων. Δεν έφερε τη προβλεπόμενη αστυνομική δύναμη απ' τη στιγμή που ήρθαν εκδρομείς της φιλοξενούμενης ομάδας. Και ακόμα δεν καταλάβατε πως όλα αυτά ήταν υπέρ της ομάδας του Φωστήρα για να σπάσει το "τσαμπουκά" στην ομάδα της Χαλκίδας.
Βέβαια οι Χαλκιδέοι τους τιμώρησαν, κερδίζοντας μέσα στον Ταύρο, δίνοντας τη δικιά τους απάντηση.
Προσωπικά αυτή η ανακοίνωση, θίγει όσους φιλάθλους της Χαλκίδας ταξίδεψαν στον Ταύρο και επίσης θίγει όσους καθόντουσαν στον πάγκο της Χαλκίδας. Τώρα αν για τα προσχήματα εσείς θέλετε να έχετε καλές δημόσιες σχέσεις, καλύτερα να τις ανταλλάξετε τηλεφωνικά και όχι επίσημα και δημόσια, αναιρώντας ότι πέρασαν οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι της Χαλκίδας, θίγοντας τους. 
Λυπόμαστε που θα το πούμε, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά όποιος έγραψε αυτή την ανακοίνωση, ήταν σε άλλο γήπεδο....

Δεν υπάρχουν σχόλια: