Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

0 ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΕ Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και σε σημεία της Χαλκίδας έχουν γεμίσει υποτιθέμενες ανακοινώσεις του Συνδέσμου Φιλάθλου Χαλκίδας. Και όχι οποιουδήποτε συνδέσμου με άλλη ονομασία η άλλο παρατσούκλι, αλλά του Συνδέσμου Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά». Του συνδέσμου που ελάχιστα άτομα έχουν ματώσει για να δημιουργούν μία εξέδρα, να στηρίζουν την ομάδα της Χαλκίδας και να οργανώνουν εκδρομές. 
Και ξαφνικά έγιναν εκπρόσωποι του Συνδέσμου «Τρελών Νερών», κάποιοι που απαξιώνουν τον ίδιο τον Σύνδεσμο και τους ίδιους τους οργανωμένους;;;; Διότι μη ξεχνάτε ότι χρόνια οι οργανωμένοι είναι σε αυτή τη κερκίδα και ελάχιστοι φίλαθλοι τους ενισχύουν. 
Φίλαθλοι του ΑΟΧ είμαστε όλοι. Οργανωμένοι του Συνδέσμου Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά», είμαστε αυτοί οι γνωστοί που είμαστε και δεν επιτρέπουμε σε κανένα κ@ριόλη να δανείζεται το όνομα του Συνδέσμου που με κόπο συντηρούμε, για να γράφει τη δική του άποψη και να βγάζει τα δικά του απωθημένα. 

ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΕΓΓΡΑΦΟ
Στο ΣΦΧ και όσοι έχουμε αναλάβει να βγάζουμε ανακοινώσεις και να χειριζόμαστε αυτό το υποτιθέμενο "δελτίο τύπου", έχουμε μάθει να είμαστε σωστοί και έχουμε ένα επίπεδο όσον αφορά την ορθογραφία. Διαβάζοντας την ανακοίνωση "μαϊμού" θα καταλάβετε ότι όχι μόνο δεν εκπροσωπούμε εμείς αυτό το έγγραφο, αλλά και ότι ο άνθρωπος που το έχει αναλάβει είναι αμόρφωτος.
Ξεκινώντας μόνο απ' την επικεφαλίδα, θα δείτε ότι το στουρνάρι αυτό γράφει το τρελά με 2 λάμδα (τρελλά). ΤΕΛΟΣ! Από εκεί και πέρα κανένας δεν μπορούσε να μας κατηγορήσει διότι το ακούσαμε ότι μερικοί "ανίκητοι", πίστεψαν ότι βγάλαμε εμείς την ανακοίνωση. Το "τρελά", γράφετε με ένα λάμδα, ενώ η λέξη "τρέλα", είναι αυτή που εναλλακτικά γραφόταν με 2 λάμδα (τρέλλα). ΜΑΘΕΤΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΙΚΗΤΟΙ!
Σε αυτό το σημείο βέβαια μπορούμε να πούμε πως δεν μας αντέγραψαν το όνομα αλλά ίσως η ανακοίνωση να την έβγαλε ένας άλλος σύνδεσμος, με το όνομα "Τρέλλα Νερά"... Η τρέλα δεν πάει στα βουνά.... Αφήνει και φυλλάδια...
Μετά το αρχικό ορθογραφικό που οι "ανίκητοι" έκαναν λάθος το όνομα του Συνδέσμου που υποτίθεται ότι το εκμεταλλεύτηκαν για να κάνουν τη βρομοδουλειά τους και να δημιουργήσουν θέμα, τι να πρωτοσχολιάσουμε μετά; Το ότι γράφουν με κεφαλαία; Το ότι δε χρησιμοποιούν κόμματα; Κάνετε που κάνετε τη βρομοδουλειά σας, κάντε την σωστά. 

ΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Άλλο ένα αηδιαστικό κομμάτι είναι ότι κάποιοι λασπολόγοι - δημοσιοκάφροι, έτρεξαν να σχολιάσουν αυτό το κείμενο ενάντια της διοίκησης. Κάποιος "ανίκητος" έγραψε ότι η νέα διοίκηση κρύβεται πίσω από αυτό το έγγραφο. Η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς θα βγάλει ανακοίνωση όποτε γουστάρει και εν τέλη ήταν ένα θέμα που δεν έπρεπε να ασχοληθεί και να δώσει λόγο. 

ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΣΚΟΠΟ
Αφού λοιπόν αποδείξαμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες και εν τέλη αν οι "ανίκητοι" πίστευαν απ' την αρχή ότι δεν ήμασταν εμείς, δεν θα είχαμε ασχοληθεί σοβαρά, ας προχωρήσουμε να διερευνήσουμε ποιοι έγραψαν αυτή την ανακοίνωση και τι σκοπό είχαν. 
Η ανακοίνωση αυτή γράφτηκε από άτομα που τα έχουν με το Γιώργο Στούπα αλλά και με τις προηγούμενες διοικήσεις. Ξέρουν καταστάσεις που κανένας από τον ΣΦΧ δεν ξέρει και κανένας από τον ΣΦΧ δεν ασχολείται. Στηρίξαμε διοικήσεις, αποδοκιμάσαμε διοικήσεις, αλλά ποτέ δεν φτάσαμε σε σημείο να προσβάλουμε κανέναν επί προσωπικού. Ψάξτε ποιοι ήταν αυτοί που επί διοίκηση Στούπα, τον κατηγορούσαν. 
Αυτό που πάντως μας προβληματίζει είναι το γιατί κάποιοι το έκαναν χρησιμοποιώντας την ονομασία του Συνδέσμου μας. Δεν το έγραψαν καν ως "φίλαθλοι της Χαλκίδας", αλλά ως ΣΦΧ Τρελ(λ)ά Νερά. Αυτό δείχνει πως η ανακοίνωση δεν γράφτηκε καν από φιλάθλους της Χαλκίδας. Τουλάχιστον δεν γράφτηκε από σοβαρούς φιλάθλους του ΑΟ Χαλκίς. Πιστεύουμε πως αυτοί όχι μόνο δεν είναι φίλαθλοι, αλλά επέλεξαν αυτά τα σκουπιδόχαρτα, είτε για να διασύρουν το Στούπα, είτε για να βάλουν σε περιπέτειες τη τωρινή διοίκηση, είτε για να βάλουν σε περιπέτειες εμάς (πράγμα ανούσιο). Το παιχνίδι παίζεται ψηλά και δεν νομίζουμε ότι στόχος ήταν ο Σύνδεσμος. 
Τέλος ένα άλλο πράγμα που μας κίνησε της υποψίες, είναι η χρονική στιγμή που έγινε, 2 μέρες πριν τον αγώνα με τη Θήβα. Σε κάθε αγώνα με τη Θήβα, πάντα βιώνουμε κομπλεξικές καταστάσεις και ενέργειες που προσπαθούν να φέρουν ανακατωσούρα στην ομάδα του ΑΟΧ. Το συγκεκριμένο περιστατικό δημιούργησε σύγχυση, 2 μέρες πριν τον αγώνα με τη Θήβα. Αν και για τον ΑΟΧ, ο αγώνας θα είναι ένας απλός αγώνας του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικης, για τη Θήβα είναι ντέρμπι. Για εμάς το ντέρμπι ήταν με την Παναχαϊκή και αυτό το αποδείξαμε με το "Χ" που φέραμε μέσα στη Πάτρα και με σκορ 3-3. 

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΕ ΘΗΒΑ
Επειδή κάποιοι χάρηκαν με αυτή τη σύγχυση, άλλοι ακόμα κατηγορούν και άλλοι πιστεύουν στα φαντάσματα, αύριο πρέπει όλοι οι φίλαθλοι της Χαλκίδας, να δώσουμε βροντερό παρόν και να γεμίσουμε το δημοτικό στάδιο. Έτσι λοιπόν θα δείξουμε ότι τίποτα δεν μας επηρεάζει και ότι εδώ στη Χαλκίδα είναι όλοι ενωμένοι! ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΙΛΑΘΛΟΙ!

*Το συγκεκριμένο κείμενο είναι σχόλιο από φιλάθλους που είναι μέλη του Συνδέσμου.
Δεν αποτελεί επίσημη ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: