Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

0 ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ 0-1 ΑΟΧ: 3ο σερί «διπλό», στην Πύλο

Έχει τρελάνει κόσμο με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα ο ΑΟ Χαλκίς, παίρνοντας το 3ο σερί «διπλό». Μετά το 0-1 στην Αθήνα με τον Φωστήρα και το 0-1 στην Τρίπολη με τον Παναρκαδικό, ήρθε και το 0-1 στην Πύλο με τον Τσικλητήρα. 
Χθες, Κυριακή 5 Μαρτίου, η ομάδα της Χαλκίδας, νίκησε μέσα στην Πύλο, το μαχητικό Τσικλητήρα με 0-1, κάνοντας το 3ο σερί «διπλό». 
Σε ένα δυνατό παιχνίδι, με αντίπαλο μία αξιόμαχη ομάδα, ο ΑΟΧ ήταν απλά καλύτερος και πήρε αυτό που άξιζε, έχοντας δίπλα του 50 περίπου φιλάθλους που ταξίδεψαν μέχρι την Πύλο Μεσσηνίας, για να δουν τη μεγάλη αυτή επιτυχία.
Να σημειώσουμε ότι είναι η δεύτερη φορά στην 50χρονη ιστορία του ΑΟΧ που γίνεται κάτι παρόμοιο, αφού τρεις νίκες συνεχόμενες μακριά από τη Χαλκίδα (χωρίς αγώνα εντός έδρας) είχε ξανασημειώσει την περίοδο 2002-03 (Δ' Εθνική) στο τέλος του Α' γύρου με ενδιάμεσο (ανάμεσα στους τρεις αγώνες) ρεπό.

Το φιλμ του αγώνα:

  • 12′ - Ο Πολίτης έκανε το σουτ έδιωξε ο Θάνος, η μπάλα έφθασε στον Βεζυρτζόγλου που από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ. (ΑΟΧ)
  • 25′ - Σουτ Κερμενίδη, λίγο έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ. (ΠΥΛΟΣ)
  • 41′ - Σουτ Μανίκου, διαγώνιο μέσα από την περιοχή η μπάλα κατέληξε άουτ. (ΠΥΛΟΣ)
  • 48′ - Κόρνερ του Τσάτσου, γυριστή κεφαλιά του Ρούσση, η μπάλα ελάχιστα άουτ. (ΠΥΛΟΣ)
  • 54′ - Φάουλ του Πολίτη, απέκρουσε ο Θωμάς και κρατάει το μηδέν στην εστία του. (ΑΟΧ)
  • 74′ - Φάουλ του Στεργιανού, ο Ανέστης με κεφαλιά έκανε το 0-1. (ΑΟΧ)
  • 82′ - Φάουλ του Τσάτσου έδιωξαν οι αμυντικοί, σουτ του Τσώνη η μπάλα άουτ. (ΠΥΛΟΣ)
Περίπου 50 φίλαθλοι της Χαλκίδας, έκαναν γύρω στα 700 χιλιόμετρα συνολικά (πήγαινε - έλα), για να ακολουθήσουν τον ΑΟΧ και να στηρίξουν την ομάδα στο 3ο σερί «διπλό». Οι φίλαθλοι του ΑΟ Χαλκίς, έφυγαν απ' τη Χαλκίδα στις 8 το πρωί και γύρισαν πίσω στις 23:00, το βράδυ, κάνοντας δικιά τους έδρα το γήπεδο της Πύλου, τραγουδώντας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Για άλλη μία φορά, ο κόσμος έδειξε πόσο κοντά είναι στην ομάδα της Χαλκίδας, βάφοντας την Πύλο στα κυανόμαυρα. 
Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟ Χαλκίς έχει ένα δύσκολο παιχνίδι. Την Κυριακή 12 Μαρτίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα φιλοξενήσει την Ερμιονίδα, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Ο 4ος βαθμολογικά ΑΟΧ, θα αντιμετωπίσει την 3η βαθμολογικά Ερμιονίδα και με νίκη θα την πλησιάσει στον 1 βαθμό. 
Ο ΑΟΧ επίσης έχει 6 βαθμούς διαφορά απ' τον 2ο ΠΑΟ Βάρδας και 11 βαθμούς απ' την πρωτοπόρο Παναχαϊκή. Και την Ερμιονίδα και τον ΠΑΟ Βάρδας και την Παναχαϊκή, τις έχει εντός έδρας και έτσι έχει ελπίδες να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά. 

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Θάνος, Μάνικος, Καραμπάς, Σεντεμέντες (88′ Μπίζος), Πύλιος, Τσάτσος, Κερμενίδης (77′ Τσώνης), Γραμματικόπουλος, Κυριαζόπουλος, Ζαχαρόπουλος (84′ Ρήγας), Ρούσσης.
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Ντουμάνης, Θωμάς, Καραμπάς, Μπαλού (87′ Αντμίρ), Βεζυρτζόγλου (91′ Σάμαρης), Βαλκάνος, Ντελέκος, Στεργιανός, Μπακομήτρος, Πολίτης (88' Ζυγογιάννης), Ανέστης.



ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ












Η ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ























Δεν υπάρχουν σχόλια: