Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

0 ΑΟΧ 3-1 ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Δεν σταματά να ανεβαίνει

Ασταμάτητος είναι ο ΑΟ Χαλκίς! Μετά τα 3 σερί διπλά, νίκησε και την 3η βαθμολογικά Ερμιονίδα, χθες, Κυριακή 12 Μαρτίου, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, με 3-1, για την 22η αγωνιστική της Γ' Εθνικής και μείωσε τη διαφορά μεταξύ τους στον 1 βαθμό. Η ομάδα της Χαλκίδας, πλησιάζει την πρώτη 3άδα, όντας στην 4η θέση, ενώ αύξησε τη διαφορά στους 8, απ' τον Αιολικό και τον Παναρκαδικό.
Ο ΑΟΧ ήταν πολύ καλός στο Β' ημίχρονο όπου πάτησε κάτω την Ερμιονίδα. Παρόλα αυτά είχε κόντρα και τον "άσχετο" βοηθό Χρήστο Νικολάου, ο οποίος ήταν απαράδεκτος, σφυρίζοντας πολλά ανάποδα υπέρ της Ερμιονίδας, ενώ ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ της Χαλκίδας ως οφσάιντ.

Το φιλμ του αγώνα:
  • 35' - Ο Παπαϊωάννου με ένα ξερό σουτ έξω απ' την περιοχή, αιφνιδίασε το Ντουμάνη και έκανε το 0-1. (ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ)
  • 39' - Από εκτέλεση φάουλ του Ντελέκου, ο Ανέστης έπιασε μία καλή κεφαλιά και την έστειλε στα δύχτια, αλλά ο απαράδεκτος βοηθός, Χρήστος Νικολάου, είδε οφσάιντ και σήκωσε τη σημαία. Το γκολ ήταν πεντακάθαρο, καθώς ο Ανέστης έφυγε από κανονική θέση, αλλά ο Χρήστος Νικολάου είναι "άσχετος" και σφύριξε οφσάιντ, χωρίς να υπάρχει. Ο Παρατηρητής διαιτησίας, Γιώργος Παπαγεωργίου, απ' τα δημοσιογραφικά του σταδίου Χαλκίδας, παραδέχτηκε το τραγικό λάθος του Χρήστου Νικολάου. (ΑΟΧ)
  • 41' - Από σέντρα του Βαλκάνου και κεφαλιά του Μπακομήτρου η μπάλα χτύπησε στο Σαμαρά, κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Ανέστης με προβολή έκανε το 1-1. (ΑΟΧ)
  • 59' - Εκτέλεση φάουλ του Ντελέκου, ο Εμέκα με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Χαλκίδας. (ΑΟΧ)
  • 66' - Μετά από κλέψιμο στο χώρο του κέντρου, ο Βεζιρτζόγλου ξεχύθηκε στην αντεπίθεση, έκοψε για τον Ανέστη, ο δεύτερος με παράλληλη πάσα βρήκε και πάλι τον Βεζιρτζόγλου στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, κι αυτός με πλασέ έκανε το 3-1. (ΑΟΧ)
  • 75' - Σουτ του Χατζηστάμου, πάνω απ' τα δοκάρια του Πονηρού. (ΑΟΧ)
  • 82' - Εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη, με εκπληκτική απόκρουση ο Ντουμάνης έδιωξε σε κόρνερ. (ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ)
Το τελικό 3-1, ικανοποίησε τους φιλάθλους της Χαλκίδας, οι οποίοι ετοιμάζονται για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, την Κυριακή 19 Μαρτίου, όπου θα αντιμετωπίσουν στο Άργος, τον Παναργειακό, στις 15:00.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Α. Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Ανέστης (90' Σάμαρης), Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου (92' Ζυγογιάννης), Πολίτης, Βαλκάνος (72' Χατζηστάμου).
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (A. Στάϊκος): Πονηρός, Παναγιώτου, Σαμαράς, Τζιέρης, Νώτης, Παπαϊωάννου, Σκεντεράϊ, Παλαιοπάνος, Τριμπόνιας (79' Σχοινάς), Αποστολίδης, Σελμανάϊ (72' Σαλταπίδας).

ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΤΕΛΕΚΟΣ
Μία μεγάλη απώλεια θα έχει ο ΑΟ Χαλκίς στο ρόστερ του. Σήμερα, παρουσιάζεται στο στρατό, και συγκεκριμένα στο ΚΕΥΠ Λαμίας ο Βαγγέλης Ντελέκος, ο οποίος χθες έβγαλε την ασίστ στο ακυρωθέν γκολ του Ανέστη αλλά και την ασίστ στον Εμέκα, που έκανε το 2-1.
Η απώλεια του Ντελέκου θα είναι μεγάλη στην ομάδα, η οποία έχει ξεκινήσει ένα απίστευτο σερί 4ων νικών με 3 σερί "διπλά". Ο Αντώνης Αυλωνίτης θα πρέπει να μην υπολογίζει το Ντελέκο και έτσι σκέφτεται το επόμενο πλάνο της ομάδας. Παρόλα αυτά, η καλή απόδοση όλων των παιχτών, δεν ανησυχεί ιδιαίτερα τον Αντώνη Αυλωνίτη. 
Ευχόμαστε στο Ντελέκο καλή θητεία!













Δεν υπάρχουν σχόλια: