Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

0 Ο Γ. ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΧ

Ο Γιώργος Τσαγκάρης είναι ο νέος πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς, από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, μετά από 2 ψηφοφορίες στο διοικητικό συμβούλιο που ξεκίνησε την Πέμπτη το βράδυ, στα γραφεία του ΑΟ Χαλκίς.
Την περασμένη εβδομάδα, ο Γιάννης Ελευθεριάδης είχε δηλώσει την παραίτηση του αλλά ήθελε να πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση, γεγονός που θα σήμαινε ότι θα επιχειρούσε να παραμείνει στην προεδρία του ΑΟΧ. Η πρώτη ψηφοφορία που έγινε ήταν αυτή και τελικά, με 4 ψήφους υπέρ (Ελευθεριάδης, Σφύρλας, Βελή, Καραμάνος) και 5 κατά (Τσαγκάρης, Αναγνωστάκης, Κακαβάς, Σωτηρίου, Πίσχινας) αποφασίστηκε η ομάδα να μην πάει σε Γενική Συνέλευση (θα γινόταν σε περίπου 20 μέρες από σήμερα).
Ακολούθησε 2η ψηφοφορία, με τον Ελευθεριάδη, να θέτει ξανά υποψηφιότητα να συνεχίσει την ομάδα, χωρίς την παρουσία των Σωτηρίου, Πίσχινα και Σιγανού, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου τις υποχρεώσεις της ομάδας. Όμως ξεχωριστή υποψηφιότητα έβαλε και ο Γιώργος Τσαγκάρης, ο οποίος αποφάσισε να μπει μπροστά, ώστε να βαδίσει η ομάδα με μία σχετική ηρεμία.
Έτσι, λαμβάνοντας ο Τσαγκάρης 5 ψήφους (Κακαβά, Αναγνωστάκη, Πίσχινα, Σωτηρίου και Σιγανό), έναντι 2 του Ελευθεριάδη (Σφύρλας, Βέλη) και 1 λευκό του Καραμάνου, ο πρώην διοικητής της τροχαίας Χαλκίδας και νυν επιχειρηματίας, Γιώργος Τσαγκάρης, ανέλαβε την προεδρία του ΑΟ Χαλκίς, ενώ εγγυήθηκε και στο Γιάννη Ελευθεριάδη, την πληρωμή όλων των υποχρεώσεων του συλλόγου μέχρι το τέλος της σεζόν που υπολογίζεται να φτάσουν τις 100.000 ευρώ.
Ο Γιάννης Ελευθεριάδης φανερά φορτισμένος συναισθηματικά είπε μεταξύ άλλων: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι για πάντα ΑΟΧ! Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές που δίνουν την ψυχή τους στο γήπεδο και είναι πραγματικοί άντρες και πολεμιστές. Ευχαριστώ τον Αντώνη Αυλωνίτη. Είναι τιμή μου που συνεργαστήκαμε, ευχαριστώ και τους φιλάθλους, αλλά και όλους όσους βοήθησαν οικονομικά την ομάδα. Όπως ευχαριστώ και την οικογένειά μου που με στηρίζει σε κάθε μου βήμα. Ζητάω συγνώμη από 5-10 ανθρώπους της ΑΕΚ Χαλκίδας που τους στεναχώρησα και τους παράτησα για να αναλάβω τον ΑΟΧ. Ό,τι έκανα, το έκανα με μεράκι και αγάπη προς τον ΑΟΧ. Παρέλαβα μία ομάδα στο βυθό της βαθμολογίας και την παραδίδω στην 4η θέση. Θα πηγαίνω στο γήπεδο και θα τη βλέπω και όπου με χρειαστεί θα είμαι δίπλα της. Καλή επιτυχία στο έργο του Γιώργου Τσαγκάρη. Του έχω εμπιστοσύνη, είμαι βέβαιος ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλά χέρια. Βοηθήστε τον για το καλό του ΑΟΧ, αλλά και το καλό του ευβοϊκού ποδοσφαίρου».
Από την άλλη, ο νέος πρόεδρος του ΑΟΧ, Γιώργος Τσαγκάρης, δήλωσε τα εξής: «Ανέλαβα τη διοίκηση μέχρι το τέλος τη σεζόν όπου θα πάμε σε γενική συνέλευση. Οι πληρωμές των υποχρεώσεων της ομάδας θα γίνουν κανονικά και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στη λειτουργία της. Ο Ελευθεριάδης παρέλαβε την ομάδα στις τελευταίες θέσεις και την έφτασε 4η. Το έργο του δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας.Θα συνεχίσω το έργο του».Τέλος ο επικεφαλής της διοίκησης του ΑΟ Χαλκίς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις εκλογές του καλοκαιριού όταν ρωτήθηκε: «Είναι νωρίς ακόμα για το τι θα γίνει το καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται περίπου 100.000 ευρώ για να βγάλει τη χρονιά. Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να καλύψω το μπάτζετ της ομάδας. Ο Ελευθεριάδης θα παραμείνει ένας πολύ καλός φίλος».


ΑΟ Χαλκίς: Δηλώσεις Ελευθεριάδη-Τσαγκάρη από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια: