Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

0 ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙ

Μετά από τόσες μεγάλες επιτυχίες, μία τέτοια ήττα σε παίρνει από κάτω. Γιατί όμως να σε πάρει από κάτω, όταν έχεις αφήσει πίσω σου 11 ομάδες και κυνηγάς 3. Χάσαμε από μία ομάδα που κυνηγάει ακόμα την παραμονή της, ενώ τις ρίχνουμε και 10 πόντους στο πρωτάθλημα.
Καταρχήν αυτή η ήττα που πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να "ξενερώσει" τους φιλάθλους. Μετά από τόσες επιτυχίες και τι έγινε που ο ΑΟΧ έκανε μία πολύ κακή εμφάνιση. Άλλωστε δεν κυνηγάμε τίποτα ανόδους. Απλά ο ΑΟΧ κυνηγάει τη 2η θέση για το γόητρο. Σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα, έχοντας στον όμιλο σου μία Παναχαϊκή, η οποία έχει καθαρίσει το πρωτάθλημα απ' την αρχή της σεζόν, η 2η θέση είναι το γόητρο και μία μεγάλη επιτυχία, κυρίως όταν έχεις κάνει μία τέτοια κακή αρχή που έκανε ο ΑΟΧ στο φετινό πρωτάθλημα.
Μήπως όμως κάπου είχαμε πάρει αέρα; Καλά κακό δεν είναι να πορώνεσαι με την ομάδα σου, αλλά δεν μπορώ να ακούω ότι η ομάδα πάει "τρένο" όταν είσαι στη μέση της βαθμολογίας. Αν ήμασταν πρώτοι και σερί αήττητοι, τότε ναι και τρένο και ιντερσίτυ. Ούτε μπορώ να βλέπω να διαβάζουμε άρθρα που να μιλάνε για ελπίδες και άνοδο του ΑΟΧ.
Με αφορμή αυτά θέλουμε να σχολιάσουμε αυτά που έγραψαν κάποιοι δημοσιογράφοι της σελίδας "Σπορ στο Νότο" και έβγαλαν ένα αρκετά προκλητικό τίτλο, μετά την ήττα του ΑΟΧ στο Άργος: Λύκοι δάγκωσαν 4 φορές (4-0) την... υπερφίαλη Χαλκίδα! (πατήστε τον τίτλο και διαβάστε). Εκεί όμως που οι υποτιθέμενοι δημοσιογράφοι αυτής της σελίδας, δείχνουν την ασχετοσύνη τους στη δημοσιογραφία, είναι ότι αναφέρουν ότι πολλά έλεγε όχι μόνο ο ΑΟΧ, αλλά κυρίως ο Αυλωνίτης. Κάθισα και διάβασα τις δηλώσεις του ξανά και είδα ότι μόνο αυτός δεν ήταν υπερφίαλος.  Για να δούμε λίγο ξανά τις δηλώσεις του Αυλωνίτη πριν τον αγώνα:
«Για τους Παναργειακούς έχει χαρακτηριστεί ματς της χρονιάς. Για μας είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, βεβαίως με την ίδια σοβαρότητα. Παρά τα όποια προβλήματα που έχουμε, είμαστε υποχρεωμένοι να μπούμε μέσα και να τους κοιτάξουμε στα μάτια και να πάμε να κερδίσουμε. Προβλήματα υπάρχουνε, αλλά όλες οι ομάδες του κόσμου έχουν προβλήματα. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Γι’ αυτό έχουμε 24 παιδιά, ώστε οι υπόλοιποι να μπορούν να μας δίνουν λύσεις. Ήταν πλήγμα που αυτή την στιγμή έφυγαν τρία παιδιά για φαντάροι, όπως και η κάρτα του Βεζιρτζόγλου και ο τραυματισμός του Βαλκάνου. Από τους πέντε, οι τέσσερις είναι παίκτες από την αρχική ενδεκάδα. Όταν λείπουν τα 4/11 της ενδεκάδας είναι λίγο δύσκολο να βρεις τα πατήματα σου. Το Άργος έρχεται από τρία συνεχόμενα παιχνίδια με νίκες. Κέρδισε την Παναχαϊκή 2-0, την Θήβα 2-1 και τον Φωστήρα 1-2. Αυτό σημαίνει ότι είναι σε καλή κατάσταση. Σίγουρα θα τους δώσει ώθηση ο κόσμος και έχουν καλή ψυχολογία, αλλά ξέρουν ότι θα έχουν να αντιμετωπίσουν μια καλή ομάδα. Και θα κοιτάξουμε εμείς να περιορίσουμε τα δικά μας λάθη και να εκμεταλλευτούμε τα λάθη των αντιπάλων. Η επιθετική τους τετράδα (Παναγιωτόπουλος, Καλογερής, Παπουτσής και Ραχίμ) είναι πολύ καλή. Μπορούν να σου κάνουν την ζημιά ανά πάσα στιγμή. Αλλά και στην αντίπαλη όχθη και τα δικά μας παιδιά έχουν αποδείξει ότι είναι ικανά να αναχαιτίσουν τον οποιοδήποτε αντίπαλο».
ΑΣΧΕΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ ΤΟΥ "ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ" ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ;;; ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟΣ;;; Η ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΚΥΑΝΟΜΑΥΡΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. Διότι αυτός που το έγραψε είναι σίγουρα Πελοποννήσιος. Αλλά και να μην είναι, είναι σίγουρα κομπλεξικός που μάλλον η γυναίκα του θα είχε καμία άσχημη (η ωραία) εμπειρία στη Χαλκίδα. Σας τσούζει που μία ομάδα σαν τη Χαλκίδα δεν κυνηγάει τίποτα και κατεβάζει κόσμο στην Πελοπόννησο κι εσείς πέρα από την Παναχαϊκή, δεν πηγαίνετε εκτός έδρας απ' το ένα χωριό στο άλλο. Ακόμα και απ' τον Αστέρα Τρίπολης της Α' Εθνικής, πιο πολλά ταξίδια έχουμε κάνει φέτος οργανωμένα. Τόσα χρόνια σε Δ' και Γ' Εθνική, έχουμε καταλάβει πως εκεί είστε μία κλίκα και βοηθάτε τις ομάδες σας δίνοντας ο ένας στο άλλον παιχνίδια. 
Τέλος δεν σχολιάζουμε καν τους τρελούς "χούλιγκαν" του Παναργειακού, που έμαθαν ότι κατεβάζουμε κόσμο στο γήπεδο τους και έτρεξαν να οργανωθούν. Είχε να δει οργανωμένους το γήπεδο του Παναργειακού κάτι χρόνια. Ήθελαν να κάνουν και μαγκιές αλλά αν δεν ήταν η αστυνομία, που σας έβριζε και σας κορόιδευε, ακόμα θα τρέχατε, όπως σας έχουν τρέξει και άλλες φορές στην έδρα σας, φίλαθλοι άλλων ομάδων.
Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, η ήττα πρέπει να ξεχαστεί και να κοιτάξουμε μπροστά. Οι φίλαθλοι θα είναι δίπλα στην ομάδα, όπως είναι σε κάθε παιχνίδι. Επόμενο παιχνίδι με τον Αιολικό και εκμεταλλευόμενοι την έδρα μας, πρέπει να είναι νικηφόρο. Και όχι δημοσιογραφάκια του Σπορ του Νότου... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟΙ ΤΩΡΑ... Λογικοί είμαστε, απαιτητικοί, καθώς έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και δίπλα στην ομάδα μας. Σας το λέμε τώρα για να μην πάτε να γράψετε ξανά κοτσάνες που δεν ισχύουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: