Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

0 ΑΟΧ 2-0 ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ: Εύκολη νίκη, έφτασε τη 2η θέση

Την εύκολη νίκη με 2-0 πέτυχε ο ΑΟ Χαλκίς απέναντι στο Ζευγολατιό, χθες, Κυριακή 23 Απριλίου, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής. Η ομάδα της Χαλκίδας, χωρίς να παίξει ιδιαίτερο ποδόσφαιρο, έφτασε στη νίκη, παίζοντας μονότερμα την Κορινθιακή ομάδα και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες.
Σε συνδυασμό με την εντός έδρας ήττα του ΠΑΟ Βάρδας (0-2 απ' τη Θήβα), ο ΑΟ Χαλκίς έπιασε τη 2η θέση και ισοβαθμεί με την ομάδα της Ηλείας.

Το φιλμ του αγώνα:
  • 18' - Καταπληκτική μπαλιά του Πολίτη στο Βεζιρτζόγλου ο οποίος βρέθηκε απέναντι απ' το Τερματοφύλακα του Ζευγολατιού, Σκούρτη που τον ανέτρεψε με τον διαιτητή Πατεμτζή να καταλογίζει το πέναλτι υπέρ της Χαλκίδας. (ΑΟΧ)
  • 19' - Ο Βεζιρτζόγλου εκτέλεσε το πέναλτι, ο Σκούρτης απέκρουσε, αλλά στη συνέχεια ο Χατζηστάμου έγινε αποδέκτης της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα. (ΑΟΧ)
  • 25' - Ωραία πάσα του Ντελέκου στο Βεζιρτζόγλου, εκείνος πλάσαρε αλλά ο Βατουσιάδης έδιωξε με προβολή σε κόρνερ. (ΑΟΧ) 
  • 42' - Από εκτέλεση κόρνερ, ο Διαμαντόπουλος έβγαλε στο Βατουσιάδη, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. (ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ)
  • 56' - Δυνατό σουτ του Εμέκα, η μπάλα άουτ. (ΑΟΧ)
  • 57' - Κλέψιμο και βαθιά μπαλιά του Ντελέκου στο Βεζιρτζόγλου, ο οποίος έκανε μία σέντρα - σουτ, αλλά η μπάλα δεν βρήκε κανέναν. Ερχόμενος ο Μπαλού, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί αυτή τη σέντρα σουτ του Βεζιρτζόγλου. (ΑΟΧ)
  • 67' - Διαγώνιο σουτ του Μπαλού, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στην αγκαλιά του Σκούρτη. (ΑΟΧ)
  • 76 - Βεζιρτζόγλου και Ντελέκος έκαναν το "ένα-δύο", η μπάλα έφτασε στον Βαλκάνο, ο οποίος σούταρε με φάλτσο, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. (ΑΟΧ)
  • 77' - Ο Πολίτης "χόρεψε" την άμυνα του Ζευγολατιού, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε δίπλα απ' το οριζόντιο δοκάρι του Σκούρτη. (ΑΟΧ)
  • 84' - Ο Ντελέκος έβγαλε απ' τα δεξιά πάσα στον Πολίτη, ο οποίος με το αριστερό σέντραρε στο Βαλκάνο, και εκείνος με κοντινό πλασέ, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της Χαλκίδας. (ΑΟΧ)
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 30 Απριλίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα ταξιδέψει στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική Δόξα. Αν και η Δόξα Μεγαλόπολης είναι τελευταία βαθμολογικά, ισοβαθμεί με το Ζευγολατιό και παίζει την παραμονή της στη Γ' Εθνική. Έτσι ο αγώνας για την ομάδα της Χαλκίδας θα είναι δύσκολος, η οποία όμως θέλει τη νίκη, ώστε να κατακτήσει τη 2η θέση που πιθανόν, βάση σεναρίων της ΕΠΟ, μπορεί και να οδηγήσει στη Football League.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Α. Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Ζυγογιάννης, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Μπαλού (80΄ Αντμίρ), Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου ( 88΄ Σάμαρης), Πολίτης, Χατζηστάμου (65΄ Βαλκάνος).
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ (Π. Κολλιάκος): Σκούρτης, Ατματσίδης, Παινέσης, Σιγάλας, Ντούνης, Κλαδάκης, Θεοδωρόπουλος ((46΄ Χρυσαφίδης), Βατουσιάδης, Μαλαχάτης (8΄ Σενάι), Διαμαντόπουλος, Κατσαβρίας (63΄ Ζανελάρης).



Α.Ο. Χαλκίδας-Α.Ο. Ζευγολατιού 2-0 από LAMIASTARGR


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ















Δεν υπάρχουν σχόλια: