Σάββατο 15 Απριλίου 2017

0 ΦΙΛΙΚΟ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝ

Φιλικός αγώνας έγινε τη Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου του 2017, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, μεταξύ της τωρινής ομάδας του ΑΟ Χαλκίς και των παλαιμάχων. Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του "χθες", συνάντησαν το "σήμερα" και έδωσαν το "παρών" στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, τιμώντας για άλλη μία φορά τη βαριά ιστορία της κυανόμαυρης φανέλας.
Οι 2 ομάδες που αγωνίστηκαν ήταν μικτές και στον πάγκο των ομάδων κάθισαν ο τωρινός προπονητής του ΑΟΧ, Αντώνης Αυλωνίτης και ο συνεργάτης του και γυμναστής Δημήτρης Γατόπουλος. Και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με σχηματισμό 4-2-3-1. Επίσης αγωνίστηκε και ο φίλαθλος Χρήστος Λινάρδος (πατέρας του ποδοσφαιριστή Γιώργου Λινάρδου), ο οποίος έχει περάσει και ως αντιπρόεδρος από τον ΑΟ Χαλκίς. 

Στον ΑΟΧ 1 αγωνίστηκαν οι: Ντουμάνης, Καραμπάς, Ταυταρίδης, Αναγνώστου, Δανέλης, Δεληγιάννης, Ντελέκος, Κιαπέκος, Χατζηστάμου, Ανέστης, Βεζιρτζόγλου, (Μανωλιάς, Γιώργος Λινάρδος, Βαλκάνος, Ζάχι, Αγγελάτος, Ζυγογιάννης, Λούκας, Αγριόδημος, Γιώργος Ευαγγελινός). 

Στον ΑΟΧ 2 αγωνίστηκαν οι: Κακαβάς, Μπακομήτρος, Τσούτης, Στυλιαράς, Θωμάς, Εμέκα, Ζέρβας, Μπαλού, Μυστριώτης, Πολίτης, Κεραμιδάς, (Κουλούρης, Μπέτσας, Χρήστος Λινάρδος).

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ










 ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ









Δεν υπάρχουν σχόλια: