Τρίτη 2 Μαΐου 2017

0 ΔΟΞΑ Μ. 0-1 ΑΟΧ: «Διπλό» στη Μεγαλόπολη και μόνοι 2οι

Σπουδαίο διπλό. μεγάλης βαθμολογικής σημασίας πέτυχε ο ΑΟ Χαλκίς, την Κυριακή 30 Απριλίου. Η ομάδα της Χαλκίδας νίκησε εκτός έδρας με 0-1 τη Δόξα Μεγαλόπολης και σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟ Βάρδας στην Αθήνα απ' το Φωστήρα με 3-1, ο ΑΟΧ έμεινε μόνος στη 2η θέση και αύξησε τη διαφορά στους 3 βαθμούς απ' τον 3ο ΠΑΟ Βάρδας (3η είναι και η Ερμιονίδα με 3 βαθμούς διαφορά, μετά το "Χ" στο Ζευγολατιό) και έτσι την άλλη αγωνιστική, ο αγώνας ΑΟ Χαλκίς - ΠΑΟ Βάρδας, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας (Κυριακή 7 Μαΐου), θα κρίνει πολλά για τη 2η θέση που πιθανόν να οδηγήσει και στη Football League, βάση τις σκέψεις που έχει η ΕΠΟ.
Περίπου 40 φίλαθλοι της Χαλκίδας, ταξίδεψαν οργανωμένα και στήριξαν τον ΑΟ Χαλκίς, κάνοντας το γήπεδο της Μεγαλόπολης έδρα τους. Οι φίλαθλοι της Χαλκίδας, που δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε και να εμψυχώνουν την ομάδα, κυρίως στο Β' ημίχρονο, ξεσήκωσαν την κωμόπολη της Αρκαδίας, σε ένα ακόμα φετινό εκτός έδρας παιχνίδι και σε ακόμα ένα οργανωμένο ταξίδι στην Πελοπόννησο που οι φίλαθλοι της Χαλκίδας, αρκετές φορές την έχουν "βάψει" κυανόμαυρη.

Το φιλμ του αγώνα:
  • 19 - Από εκτέλεση φάουλ του Στεργιανού, ο Βεζυρτζόγλου με κεφαλιά τροφοδότησε τον Αντμίρ Ζάχι, ο οποίος μέσα στην περιοχή κοντρόλαρε τη μπάλα και με δυνατό σουτ έκανε το 0-1. (ΑΟΧ) 
  • 30' - Εκτέλεση φάουλ του Στεργιανού από μακριά, ο τερματοφύλακας της Δόξας έδειχνε να ελέγχει τη φάση, αλλά του έφυγε η μπάλα από τα χέρια και κατέληξε κόρνερ. (ΑΟΧ)
  • 31' - Κεφαλιά του Πέπα, από καλή θέση, μετά από άστοχη έξοδο του Ντουμάνη, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. (ΔΟΞΑ)
  • 47' - Σουτ του Παναγιωτόπουλου, ο Ντουμάνης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. (ΔΟΞΑ)
  • 48' - Σουτ του Παναγιωτόπουλου, ο Στεργιανός έδιωξε πάνω στη γραμμή. (ΔΟΞΑ)
  • 50' - Από σέντρα του Στεργιανού, κεφαλιά του Βεζυρτζόγλου, ο τερματοφύλακας της Δόξας, Χρήστου, μπλόκαρε την μπάλα. (ΑΟΧ)
  • 68' - Σουτ του Λυμπερόπουλου έξω απ' την περιοχή, ο Ντουμάνης απέκρουσε εντυπωσιακά. (ΔΟΞΑ)
  • 73' - Από πλασέ του Χατζηστάμου που ήταν ο τελικός αποδέκτης της μπάλας, ο Αλεξανδρής έδιωξε πάνω στη γραμμή. (ΑΟΧ)
  • 84' - Σουτ του Παναγιωτόπουλου στη κλειστή γωνία του Ντουμάνη, ο πορτιέρο της Χαλκίδας κράτησε το "μηδέν". (ΔΟΞΑ) 
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ (Κατσούλας): Χρήστου, Πέπα (63' Ασημακόπουλος), Αλεξανδρής, , Νάνος, Παναγιωτόπουλος , Αντώνακας, Δρόσος (46΄ Καλιμάκης), Κατσαρός Τρίκκας, Ν.Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος.
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Ζυγογιάννης, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα (90' Τσούτης), Αντμίρ (65' Χατζηστάμου), Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου, Πολίτης (75' Λούκας), Βαλκάνος.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΟΧ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗ ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
Η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ευχαριστεί από καρδιάς την διοίκηση και όλο το επιτελείο του Α.Ο. Δόξα Μεγαλόπολης, για την υπέροχη φιλοξενία που μας παρείχαν στο μεταξύ μας παιχνίδι την Κυριακή 30 Απριλίου. Οι γηπεδούχοι έκαναν τα πάντα για να μας διευκολύνουν εξωαγωνιστικά και μας παρείχαν ότι χρειαζόμασταν για να εξυπηρετηθεί σωστά τόσο η ομάδα όσο και ο κόσμος που μας ακολούθησε στην Μεγαλόπολη. Καλή συνέχεια στις υπόλοιπες αγωνιστικές με υγεία!



Μετά το τέλος του αγώνα, οι 40 φίλαθλοι της Χαλκίδας που ταξίδεψαν στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χαλκίς για το μεγάλο αυτό «διπλό».


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ




ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: