Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

0 ΜΙΑ ΣΥΝΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2017-18 ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΑΟΧ

Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει λογική και αυτό επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά μέσω του ΑΟ Χαλκίς. Η σεζόν ξεκίνησε με πολλές προσδοκίες που σύντομα όμως διαψεύστηκαν. Η ομάδα έκανε συνεχόμενα στραβοπατήματα με αποτέλεσμα όχι απλά να βγει από νωρίς εκτός διεκδίκησης του τίτλου, αλλά και να τεθεί ζήτημα παραμονής στη κατηγορία. Κάπου εκεί έσκασε και η αποχώρηση του Γιώργου Στούπα και λίγο έλειψε να τιναχτεί η χρονιά στον αέρα.
Ευτυχώς για όλους ο Γιάννης Ελευθεριάδης ήταν τόσο «ψημένος» που δεν το πολυσκέφτηκε. «Διέλυσε» την ΑΕΚ Χαλκίδας παίρνοντας 6 πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές στη Χαλκίδα μαζί με τον Αντώνη Αυλωνίτη. Η ομάδα ανέκαμψε με τους «νερατζούρι» να βρίσκουν χημεία και σιγά-σιγά τα πατήματα τους.
Και κάπου στα τέλη Φεβρουαρίου με τον ΑΟΧ στη 4η θέση προκύπτει νέο διοικητικό θέμα. Το ΔΣ αποφασίζει την αποπομπή του Ελευθεριάδη με τη ψήφο που έκρινε την απόφαση να έρχεται από τον Στέφανο Σωτηρίου, ένα μέλος που μετά από λίγες ημέρες διαγράφηκε !
Ο νέος πρόεδρος Γιώργος Τσαγκάρης δεσμεύθηκε εγγράφως ότι θα καλύψει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις και στο τέλος της σεζόν θα οδηγήσει τον σύλλογο σε γενική συνέλευση.
Η Χαλκίδα τερμάτισε στη τιμητική 2η θέση με τον Αντώνη Αυλωνίτη και τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν φανταστική δουλειά φέρνοντας ξανά το χαμόγελο στα χείλη των φιλάθλων. Τώρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα.
Ο Τσαγκάρης σύμφωνα με όσα έχει πει θα οδηγήσει την ομάδα σε ΓΣ και εκεί θα φανoύν τα δεδομένα για το μέλλον. Αν πάλι η διοίκηση αποφασίσει να μην πάει σε εκλογές και συνεχίσει λίγη σημασία έχει. Το σημαντικό είναι να υπάρξει σχέδιο και φυσικά να μπορέσει να στηρίξει οικονομικά το πλάνο της.
Κατά τη γνώμη μου, ακόμα και με τους ίδιους παίκτες να παραμείνει η ομάδα έχει αρκετές πιθανότητες να κόψει πρώτη το νήμα του επόμενου πρωταθλήματος, πόσο μάλλον εάν ενισχυθεί κιόλας.
Για τη κατηγορία που θ’ αγωνισθεί ο ΑΟ Χαλκίς το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι ότι δεν υπάρχει καμία χειροπιαστή ένδειξη ότι θα είναι η football league. Μακάρι να γίνει αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν απλά προσδοκίες.
Αν η διοίκηση δουλεύει το θέμα καλά κάνει αλλά τα μεγάλα λόγια και οι φωτογραφίες με τους υπουργούς δεν εξυπηρετούν κανέναν άλλο λόγο παρά μόνο τη προσωπική προβολή συγκεκριμένων προσώπων.
Όσο για τη ντουντούκα που σκόρπισε απλόχερα το γέλιο διαλαλώντας στη πόλη παραμονές του αγώνα ΑΟ Χαλκίς - ΠΑΟ Βάρδας ότι πρόκειται για μπαράζ ανόδου στη Β΄ εθνική νομίζω ότι ο εμπνευστής της ιδέας έχει εξασφαλίσει θέση συγγραφέα για επιθεώρηση στο «Δελφινάριο». 

Κείμενο: Γιώργος Γιώτας (starsports.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: