Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

0 8 ΧΡΟΝΙΑ CHALKIDA FANS (chalkidafans3.blogspot.gr)

Σήμερα γιορτάζουμε τα 8 χρόνια από τη δημιουργία του blog μας. Σαν σήμερα, πριν 8 χρόνια, σας καλωσορίζαμε στον ιστότοπο των φιλάθλων της Χαλκίδας και μέχρι σήμερα κρατάμε ενήμερους όλους τους φιλάθλους της Χαλκίδας με νέα του ΑΟ Χαλκίς, αλλά και των άλλων αθλημάτων που εκπροσωπεί η πόλη της Χαλκίδας.
Ο λόγος που συνεχίζουμε αφιλοκερδώς, είναι η δικιά σας στήριξη και η αγάπη της σελίδας. Από αυτή τη σελίδα εκπροσωπούμε και το Σύνδεσμο Φιλάθλων Χαλκίδας «ΤΡΕΛΑ ΝΕΡΑ», που τα τελευταία χρόνια, έχοντας ανοδική πορεία, δίνει τη δικιά του μάχη στις εξέδρες. 
Ευχαριστούμε για τη στήριξη σας στη σελίδα σας και να θυμάστε ότι αυτή σελίδα ανήκει σε όλους τους φιλάθλους της Χαλκίδας. 
Τέλος για να κλείσει επιτυχημένα κι άλλη μία χρονιά θα θέλαμε να δώσουμε τις 2 τελευταίες ευχές. Η πρώτη είναι στο ΝΟ Χαλκίδας, να διεκδικήσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της Α1 πόλο, καθώς στις 16 Ιουνίου ξεκινάει η φάση των Play Off. Η 2η ευχή είναι και αυτή που προς το παρόν κάνει τον κόσμο της Χαλκίδας να αγωνιά. Ευχόμαστε να προβιβαστούν και οι 4 δευτεραθλητές της Γ' Εθνικής (μέσα σε αυτούς είναι και ο ΑΟ Χαλκίς), ώστε να δούμε τη νέα αγωνιστική περίοδο, τον ΑΟ Χαλκίς να αγωνίζεται μετά από 29 χρόνια στη Β' Εθνική (Football League). Αυτό για εμάς θα είναι ένα πολύ μεγάλο δώρο, καθώς όταν ξεκινήσαμε το blog, ο ΑΟ Χαλκίς ήταν στα "πέτρινα χρόνια" και αγωνιζόταν στο Α' τοπικό (Α' ΕΠΣ Ευβοίας). Στα 8 χρόνια πανηγυρίσαμε ανόδους και υποβιβασμούς αλλά εμείς (όπως και ο φίλαθλος κόσμος της Χαλκίδας) μείναμε εδώ, το πιστέψαμε και για εμάς θα είναι μία μεγάλη χαρά, από αυτή που ονειρεύεται εδώ και χρόνια κάθε φίλαθλος του ΑΟ Χαλκίς αλλά και κάθε κάτοικος της Χαλκίδας.
8 χρόνια μείναμε στα εύκολα, στα δύσκολα, στις χαρές και στις λύπες. Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στην ομάδα του ΑΟ Χαλκίς αλλά και των άλλων ομάδων που εκπροσωπούν τη Χαλκίδα στα άλλα αθλήματα, καθώς και στον φίλαθλο κόσμο της Χαλκίδας.

Οι συντάκτες του Chalkida Fans
chalkidafans3.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: