Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

0 ΔΣ ΑΟΧ: Απάντηση σε Δ. Βεζιρτζόγλου

Πριν από λίγη ώρα, το αθλητικό σάιτ «Δυνατά κι Αθλητικά» δημοσίευσε κάποιες δηλώσεις (ή του κ. Βεζιρτζόγλου «Την δυσαρέσκεια του και την απορία μέσω μηνύματος στο “Δυνατά & Αθλητικά” εξέφρασε ο πρώην παίκτης…» ή της οικογένειας Βεζιρτζόγλου «…Υ.Γ. Οικογένεια Βεζυρτζόγλου», δεν είναι ξεκάθαρο) και ο πρόεδρος του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ κ. Γεώργιος Τσαγκάρης, έσπευσε να τοποθετηθεί μέσω του γραφείου Τύπου της ομάδας.
«Καλησπέρα σας. Η αρχική μου τοποθέτηση, ξεκινά από μια σημαντική διευκρίνιση για το θέμα «πριμ δεύτερης θέσης». Η ομάδα και το διοικητικό συμβούλιο αυτής, δεν έχουν καμία σχέση με το πριμ, καθώς ήταν αποκλειστικά δική μου απόφαση να πριμοδοτήσω την προσπάθεια των παιδιών για την επίτευξη του «θαύματος» της δεύτερη θέσης του ομίλου μας.
Εν συνεχεία δηλώνω επίσης πως όλοι οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή πήραν το πριμ, ακόμη και παίκτες που αποχώρησαν, όπως πχ ο κος Τσούτης, από τα σπάνια παιδιά που μας τίμησαν φορώντας την φανέλα της ομάδας μας. Πάμε τώρα στο θέμα του κ. Βεζιρτζόγλου.
Η μη καταβολή του πριμ στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, οφείλεται σε ένα γεγονός αλλά και στη γενικότερη συμπεριφορά του.
Πριν την έναρξη της προπόνηση της Δευτέρας 22 Μαΐου (μια μέρα μετά το τελευταίο παιχνίδι με το Λουτράκι), είχα κατέβει στα αποδυτήρια και πριν βγουν τα παιδιά για προπόνηση, ενημέρωσα τους ποδοσφαιριστές πότε θα καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους (καθώς είχαμε καθυστερήσει ένα μήνα). Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας δέχθηκαν την υπόσχεση μου για καταβολή των χρημάτων τους συγκεκριμένη ημερομηνία κι αφού ευχαρίστησα τον προπονητή μας για τον χρόνο προπόνησης που μου διέθεσε, άφησα τα παιδιά να βγουν στο γήπεδο να συνεχίσουν. Έφυγα λοιπόν και γυρνώντας να ενημερώσω κάτι τον κ. Μυστριώτη, διαπίστωσα πως ο πρώην ποδοσφαιριστής μας καθόταν με τα πολιτικά του ρούχα στον πάγκο και έπαιζε με το κινητό του. Μετά το πέρας της προπόνησης, ρώτησα τον κ. Αυλωνίτη για το γεγονός και μου απήντησε πως ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε να προπονηθεί, καθώς ήθελε εκείνη τη μέρα τα χρήματά του. Μετά το συμβούλιο της μεθεπόμενης ημέρας, ο ποδοσφαιριστής ήρθε στα γραφεία της ομάδας και μαζί με τον μισθό του, πήρε και μια κλήση για απολογία στο επόμενο συμβούλιο. Μέχρι να απολογηθεί, στον ποδοσφαιριστή απαγορεύθηκε η συμμετοχή του στις προπονήσεις.
Μετά την απολογία του, το συμβούλιο αποφάσισε να παρακάμψει τον εσωτερικό κανονισμό, που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε υπογράψει, και να μην του επιβάλει το χρηματικό πρόστιμο που προέβλεπε, να του την χαρίσει. Εγώ είχα αντίθετη άποψη.
Όταν ένας ποδοσφαιριστής δείχνει ασέβεια προς τους συμπαίκτες και το συμβούλιο της ομάδας και δεν κατεβαίνει να προπονηθεί, θέτει ουσιαστικά τον εαυτό του εκτός ομάδας. Και μιλάμε για ένα συμβούλιο που στις 2 Ιουνίου πλήρωσε τον μισθό Μαϊου όλου του προσωπικού (εξόφληση όλης της σεζόν), 12 Ιουλίου έδωσα το πριμ και 18 Ιουλίου πήραν όλοι τις προκαταβολές τους. Μιλάμε για ένα συμβούλιο που πάντα προσπαθούσε να είναι πραγματικά δίπλα στους ποδοσφαιριστές και κάποιες φορές προπλήρωσε ποδοσφαιριστές ένα ποσό του μισθού, προκειμένου να βοηθήσει.
Κλείνοντας, το δυσάρεστο είναι πως ο κ. Βεζιρτζόγλου ποτέ δεν με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει για το πριμ, αλλά διάλεξε να δημοσιοποιήσει την κατάσταση. Το γιατί το ξέρει ο ίδιος (τονίζω αν το έχει κάνει ο ίδιος και όχι κάποιο μέλος της οικογένειάς του, καθώς το άρθρο είναι μπερδεμένο). Προσωπικά τον ευχαριστώ για όσα προσέφερε στην ομάδα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να του συγχωρήσω την συμπεριφορά και την δυσπιστία του απέναντι σε όλη την προσπάθεια που κάναμε όλοι μας φέτος σε μια τόσο δύσκολη χρονιά. Κανένας δεν έχασε ευρώ από την ομάδα και ούτε πρόκειται…
Εύχομαι κάθε επιτυχία στον κ. Βεζιρτζόγλου και πάνω απ’όλα υγεία!»

Το γραφείο Τύπου, για λογαριασμό του Προέδρου κ. Γιώργου Τσαγκάρη.
NΕΟΦΥΤΟΥ 48Β, 34100, ΧΑΛΚΙΔΑ || Τ/F: 22213 09211 || E: a.o.xalkis1967@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: