Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

0 ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ FOOTBALL LEAGUE

Δεν πέρασαν λίγα 24ωρα από τη δήλωση στο egnomi.gr (δείτε ΕΔΩ) του Κώστα Αναγνωστάκη ότι ο ΑΟΧ ...ακόμη ελπίζει βάσιμα να βρει παράθυρο ανόδου στη Football League και ήδη σημειώθηκε μία εξέλιξη, που μπορεί να σηματοδοτήσει αλλαγές στον ποδοσφαιρικό χάρτη και φυσικά ενδιαφέρει άμεσα τη Χαλκίδα.
Ο Αγροτικός Αστέρας, που είναι συνυφασμένος με τη Β' Εθνική κίνησε τις διαδικασίες λύσης και εκκαθάρισης, όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι πληροφορίες, ενώ σε πολύ δύσκολο μονοπάτι βαδίζει κι ο Εργοτέλης.
Πάντως, στον Αγροτικό Αστέρα δηλώνουν ότι η ομάδα της Δυτ. Θεσσαλονίκης (Εύοσμος) τη νέα περίοδο θα παίξει στη Γ' Εθνική..!
Αυτό σημαίνει ότι θα αδειάσουν (σίγουρα μία) ή και περισσότερες θέσεις στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.
Ο ΚΑΠ βέβαια αναφέρει ρητά ότι οι θέσεις που αδειάζουν δεν αναπληρώνονται, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει τροποποίηση του κανονισμού (προς αυτήν την κατεύθυνση κοιτάζει η ΕΠΟ) και οι κενές θέσεις να καλυφθούν από τη Γ' Εθνική, με τον ΑΟΧ, τη Δόξα Δράμας, τον Ιωνικό και την Α.Ε. Καραϊσκάκη να ...περιμένουν στη γωνία.
Τις επόμενες μέρες η FL θα επικοινωνήσει με όλες τις ομάδες και θα επιχειρήσει να μάθει τις προθέσεις τους.
Το "τηλεφώνημα" θα γίνει τόσο μ' αυτές που αγωνίζονται ήδη στη Β' Εθνική, αλλά ...ασφυκτιούν, όσο και με τις τέσσερις δευτεραθλήτριες της Γ' Εθνικής, που επιθυμούν να γίνουν ΠΑΕ.
Το βέβαιο είναι ότι το σενάριο των δύο ομίλων έχει απομακρυνθεί αισθητά και πλέον, ο ΑΟΧ ποντάρει περισσότερο στην αδυναμία ...ιστορικών συλλόγων, που δεν μπορούν να σταθούν στα πόδια τους και σκέφτονται πολύ σοβαρά να την ...κάνουν από τη Β' Εθνική.

Αλλά από την άλλη, στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει και τα πάντα είναι θολά μέχρι να γίνει η πρώτη σέντρα.

Πηγή: egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: