Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

0 ΑΟΧ: Καλύτερος αλλά φιλική ήττα απ' το Φωστήρα με 0-1

Την ήττα με 0-1 γνώρισε ο ΑΟ Χαλκίς σε φιλικό αγώνα, χθες, Κυριακή 27 Αυγούστου, απ' το Φωστήρα, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Η ομάδα της Χαλκίδας ήταν ανώτερη αλλά με γκολ του Κωστόπουλου στο 87, οι Αθηναίοι ήταν εκείνοι που πήραν τη νίκη.

Το φιλμ του αγώνα:
  • 10' - O Πολίτης έκανε από τα δεξιά την σέντρα-σουτ, ο Ανέστης κινήθηκε προς την μπάλα, δεν την βρήκε αλλά επηρέασε με την θέση που είχε και η μπάλα μπήκε γκολ με τον διαιτητή να το ακυρώνει. 
  • 15 - Μαγική μπαλιά του Πολίτη που με εξωτερικό φάλτσο βρήκε τον Kostadinov μέσα στην περιοχή, με τον τελευταίο να κοντρολάρει μεν, αλλά να μην τελειώνει την φάση.
  • 16' - O Νικολόπουλος εκμεταλλεύεται ασυνεννοησία στην άμυνά του ΑΟΧ, περνά με σπριντ και τον Σταυριανό αλλά από πλάγια θέση σε άδεια εστία αστόχησε.
  • 22' - Εκτέλεση φάουλ με τον Kostadinov να πλασάρει έξυπνα και συρτά δίπλα από το τοίχος, με τον Παπαδόπουλο να αποσοβεί τον κίνδυνο
  • 32' - Ο Κορνέζος εξ επαφής με σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια μας.
  • 33' - Ο Φωστήρας έχασε μεγάλη στιγμή με τον Μήτκα να σουτάρει και την μπάλα να περνά μόλις δίπλα από το αριστερό, κάθετο δοκάρι του Σταυριανού.
  • 34' - Ο Kostadinov είδε δεξιά τον Πολίτη, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή με τον τεχνίτη επιθετικό μας να συγκλίνει προς τον άξονα, να σουτάρει με δύναμη αλλά τον Παπαδόπουλο να αποκρούει. Την απόκρουση πήρε ο Ανέστης που ολομόναχος από το ύψος της μικρής περιοχής, πήρε την κεφαλιά και την έστειλε μόλις άουτ.
  • 48' - Πολύ καλή προσπάθεια από τον ιδιαίτερα ορεξάτο Πολίτη, ο οποίος έκλεισε και πάλι προς τον άξονα, προσποιήθηκε πως θα σουτάρει (αδειάζοντας 3 αντιπάλους) και πέρασε έξυπνη κάθετη η οποία όμως κόντραρε λίγο πάνω στον Κοπέλα και κατέληξε στα χέρια του Παπαδόπουλου.
  • 87' - Πολύ καλή προσπάθεια από τον Στρίγγα που μπήκε από τα αριστερά, έσπασε την μπάλα στο πέναλτι με τον Κωστόπουλο να πλασάρει σωστά απέναντι από τον Κακαβά.
Λιγοστός ο κόσμος στις κερκίδες. Πλέον οι φίλαθλοι, κυρίως οι οργανωμένοι, δείχνουν τη δυσαρέσκεια τους στη διοίκηση που ενώ τους είπε (ο πρόεδρος Γιώργος Τσαγκάρης) ότι έβαλαν τα 300000 ευρώ για τα μπαράζ, ο ΑΟΧ δεν θα συμμετάσχει με τη διοίκηση της Football League να λέει πως δεν έδωσε η ομάδα της Χαλκίδας την Εγγυητική. Όλο αυτό απογοήτευσε τον κόσμο που το μόνο που τον ενδιαφέρει πια είναι η απόφαση για το αν θα ανέβει ο ΑΟΧ στη Football League.
Ανήσυχος πάντως ήταν και ο πρόεδρος του ΑΟΧ, Γιώργος Τσαγκάρης. Έκοβε βόλτες στο άδειο δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας, χωρίς να βλέπει τον αγώνα, ενώ το μόνο που έλεγε ήταν ότι "αν εφαρμοστεί ο νόμος, την Πέμπτη η ΕΕΑ πρέπει να ανάψει το πράσινο φως στον ΑΟΧ για να μετακομίσει στη Β' Εθνική". Η διοίκηση του ΑΟΧ ακόμη περιμένει το ...σκεπτικό της απόφασης του Διαιτητικού δικαστηρίου που την περ. Πέμπτη απέρριψε τις προσφυγές των δευτεραθλητών της Γ' Εθνικής.
Μετά το τέλος του αγώνα 55χρονος φίλαθλος του ΑΟ Χαλκίς, επιτέθηκε εναντίον μελών της διοίκησης της ομάδας, για τους χειρισμούς τους στην ...αποτυχημένη απόπειρα ανόδου των κυανόμαυρων στη Football League. Εκείνη τη στιγμή, δυο άλλα άτομα επιτέθηκαν στον ΑΟΧίτη φίλαθλο με μπουνιές. Τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από ώρα, ωστόσο ήταν ένα απαράδεκτο γεγονός που ήδη συζητιέται έντονα στα στέκια των Χαλκιδέων φιλάθλων. Μάλιστα, ο άτυχος άνδρας που δέχτηκε τα χτυπήματα, πρόσφατα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον ΑΟ Χαλκίς, είναι την Τετάρτη 30 Αυγούστου, όπου θα φιλοξενήσει τη νεοφώτιστη στη Superleague Λαμία, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. 


ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Σταυριανός (70' Κακαβάς), Βαλκάνος (88' Γιώργος Αυλωνίτης), Τσατσαρώνης, Γεωργίου, Καραμπάς, Εμέκα (60' Πατερίτσας), Χαρτσιάς, Ντελέκος (65' Θωμάς), Ανέστης (60' Παλιάτσιος), Πολίτης (80' Αγγελάτος), Κονσταντίνοφ (88' Παπαδάκης).
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κ. Αρνέζης): Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Κοπέλας, Καλημέρης, Κορνέζος, Χαρίτος, Νικολόπουλος, Ζαγοριανός, Παπαευθυμίου, Δωροβίνης, Μήτκας. Επαιξαν και οι Κωστόπουλος, Κόλλιας, Αδαμίδης, Ντέντες, Πρίκας, Στρίγγας, Κοσμίδης, Κουτσούμπας, Δρόσης, Χρυσίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: