Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

0 ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 0-2 ΑΟΧ: Εύκολη φιλική νίκη στο Αλιβέρι

Την εύκολη νίκη με 0-2 πήρε ο ΑΟ Χαλκίς στο Αλιβέρι, όπου νίκησε τον γηπεδούχο Ταμυναϊκό της Γ' Εθνικής, στο «Τσαρπάλειο» γήπεδο. Η ομάδα της Χαλκίδας, είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφεραν πάρουν τη νίκη με γκολ που πέτυχαν οι Γεωργίου και Ταυταρίδης.
Με τα χρώματα του ΑΟΧ, αγωνίστηκε ο υπό δοκιμή 27χρονος επιθετικός, Νιγηριανός με Βελγικό διαβατήριο Τζον Άγκμπο, με συμμετοχές σε Βέλγιο και Νησιά Σολομώντα, αφήνοντας καλές εντυπώσεις.
Με την ομάδα του Ταμυναϊκού, αγωνίστηκε ο περσινός ποδοσφαιριστής του ΑΟ Χαλκίς, Χρήστος Πατσατζόγλου, ο οποίος φέτος θα αγωνιστεί στην ομάδα του Αλιβερίου.

Το φιλμ του αγώνα (starsports.gr):
  • 1' Πρώτη φάση του αγώνα πριν συμπληρωθεί μισό λεπτό μπαλιά του Άγκμπο στον Κονσταντίνοφ που ανατράπηκε από τον Βασίλη Αναστασίου και ο Κασομούλης υπέδειξε πέναλτι. Ο Ντελέκος εκτέλεσε μπλόκαρε ο Μητακίδης.
  • 11 Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κονσταντίνοφ λίγο πάνω από τα δοκάρια
  • 37΄ Καταπληκτική ατομική ενέργεια από τον Μαλισσόβα το σουτ ήταν άστοχο.
  • 39΄ Συνεργασία Κώτση και Μήτρου το σουτ από τον πρώτο απέκρουσε ο Ντουμάνης
  • 45+2: Καταπληκτική μπαλιά του Πολίτη ο Χαρτσιάς νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Μητακίδη και στη συνέχεια της φάσης ο Άγκμπο πλάσαρε άστοχα.
  • 48΄ Βαλκάνος τελείωσε τη φάση άστοχα
  • 54΄ Ο Κονσταντίνοφ στη προσπάθεια του να περάσει τον Μητακίδη βρέθηκε στο έδαφος ο Κασομούλης θεώρησε ότι έκανε θέατρο και του έδωσε κίτρινη κάρτα
  • 69΄ Ο Στεργιανός εκτέλεσε το φάουλ σύγχυση στη περιοχή ο Γεωργίου με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα 0-1.
  • 77΄ Σέντρα Τσατσαρώνη κεφαλιά πάσα Ανέστη δεύτερη κεφαλιά του Ταυταρίδη σε κενή εστία 0-2.
  • 87΄ Τετ-α-τετ του Βαλκάνου ο Δουλκερίδης έσωσε.
Επόμενος φιλικός αγώνας για τον ΑΟ Χαλκίς, είναι την Τετάρτη 23 Αυγούστου, στην Ερέτρια, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Απόλλωνα (Α' ΕΠΣ Ευβοίας), στις 18:15.

Ταμυναϊκος (Δ. Λύκος): Μητακίδης (65΄ Δουλκερίδης), Ζαρίφης, Πιλάτης, Καρατζάς (56΄Κρόκος), Πατσατζόγλου (88΄ Μάλλιος), Β. Αναστασίου, Κώτσης (80΄ Κικίδης), Μαλισσόβας (46΄ Λαλαής), Μ. Αναστασίου, Ραμπαβίλας, Μήτρου (65΄ Κ. Καρατζάς)
ΑΟ Χαλκίς (Α. Αυλωνίτης): Ντουμάνης (46΄ Σταυριανός), Στεργιανός, Θωμάς (60΄Τσατσαρώνης), Μπακομήτρος, Καραμπάς (60 Γεωργίου), Εμέκα , Χαρτσιάς (69΄Χατζηστάμου), Ντελέκος (60΄ Ταυταρίδης), Άγκμπο (60΄ Παλάτσιος), Πολίτης (46΄ Βαλκάνος), Κονσταντίνοφ (60΄Ανέστης)


Ταμυναϊκός-ΑΟ Χαλκίς 0-2 (φιλικό ματς) από LAMIASTARGR

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ






Δεν υπάρχουν σχόλια: