Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

0 2η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΠΡΟΣ Δ&Α ΓΙΑ CUEVAS

Αξιότιμε κύριε Διευθυντή του ΔΥΝΑΤΑ και ΑΘΛΗΤΙΚΑ. 
Επανερχόμενος στο θέμα επιστολής (2)* με αφορμή την απάντηση του πρώην αθλητή μας Joseph Cuevas και για την σωστή ενημέρωση όλων θέλω να σας αναφέρω τα εξής:
Στον αθλητή Joseph Cuevas έγιναν από 22-25/07/2017 δύο καταθέσεις:
-Η πρώτη κατάθεση 1.000 € έγινε στις 22/07-2017 και αφορούσε τον ίδιο.
-Η δεύτερη κατάθεση 1.000 € έγινε στις 25/07-2017 και αφορούσε τον συναθλητή του Ομάρ Τάπια διότι είχε πρόβλημα με το τραπεζικό σύστημα της χώρας του (Άγιος Δομήνικος) και δέχθηκε να τον διευκολύνει.
Μάλιστα επειδή γνωρίζετε ότι η χώρα μας βρίσκεται υπό συνθήκες Capital Control η ομάδα μας εξουσιοδότησε τον κ. Σπύρο Γκολίτση να προβεί σε αυτή την κατάθεση από άλλο λογαριασμό Εθνικής όπως και έγινε.
Σας στέλνουμε για δεύτερη φορά τις αποδείξεις και των δύο καταθέσεων για την ακρίβεια των αναφερομένων και την καλύτερη ενημέρωση όλων.
Σας αναφέρω επίσης ότι η τράπεζα του αθλητή Joseph Cuevas στις Ηνωμένες Πολιτείες μας ζήτησε έξτρα στοιχεία για τον αθλητή τα οποία και δώσαμε αμέσως.
Δεν γνωρίζω αν υπάρχει άλλο θέμα με τον τραπεζικό λογαριασμό και τον αθλητή στην τράπεζα της WELLS FARGO των ΗΠΑ που μπλοκάρει τα χρήματα.
Γνωρίζω όμως πολύ καλά ότι ο αθλητής από εμάς έχει λάβει και τα δύο παραστατικά καταθέσεων στην Εθνική Τράπεζα στις 22 και στις 25 Ιουλίου 2017.
Εντέλει ο αθλητής Joseph Cuevas αν πράγματι δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα την ανάληψη των χρημάτων από την τράπεζά του καλό είναι αντί να γράφει επιστολές και να επικοινωνεί με εσάς μέσω διαδικτυακών μέσων να ενεργήσει άμεσα με τα αποδεικτικά κατάθεσης που του αποστείλαμε και να αναζητήσει τον τρόπο είσπραξης του ποσού που του ανήκει και έχει κατατεθεί από την ομάδα μας έγκαιρα.
Και για να λήξει οριστικά το θέμα καλό θα είναι μόλις το κατορθώσει να σας στείλει και μία τελευταία επιστολή που να λέει ευγενικά ότι βρήκε επιτέλους τον τρόπο ανάληψης των χρημάτων από την τράπεζά του την WELLS FARGO των ΗΠΑ!

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ
Αγαπητοί κύριοι, τα δύο τελευταία χρόνια η ομάδα μας έκανε υπερήφανη την Χαλκίδα, τους πολίτες και τους φιλάθλους της πόλης μας ανεβαίνοντας δύο Εθνικές Κατηγορίες για να αγωνίζεται πια η ΧΑΛΚΙΔΑ στην VOLLEYLEAGUE.
Ζήσαμε όλοι μαζί ανεπανάληπτες αθλητικές στιγμές που η πόλη είχε να ζήσει εδώ και πέντε δεκαετίες.
Η πορεία μας έκανε επί της ουσίας το αδύνατο δυνατό. Ένα μικρό σωματείο βόλεϊ, ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, με κινητήρια δύναμη ανθρώπους που είχαν την αγάπη, το όραμα, την τεχνογνωσία και πάνω απ όλα όρεξη για ανιδιοτελή προσφορά κατόρθωσαν να πετύχουν τον απόλυτο στόχο που έθεσαν. Την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Και αυτό το πέτυχαν διότι στην πορεία έπεισαν για τον πραγματικό και μεγάλο στόχο όλους τους Χαλκιδέους που αγκάλιασαν από την αρχή την ομάδα και την έκαναν ομάδα όλης της πόλης με το σύνθημα - όλοι μαζί μπορούμε ψηλά!
Για εμάς αυτό αποτελεί σήμερα μία δικαίωση των κόπων και προσπαθειών μας ιδιαίτερα όταν βλέπουμε ότι λειτούργησε ως συνδετικός κρίκος που ένωσε όλο τον αθλητικό κόσμο της πόλης και όχι μόνο.
Επίσης χαιρόμαστε όταν η πορεία μας αναφέρεται ως παράδειγμα και κάνει πολλές ομάδες της πόλης μας σε όλα τα αθλήματα να ανεβάζουν τον πήχη ψηλότερα και να βάζουν μεγαλύτερους στόχους για το μέλλον.
Γιατί τελικά ίσως αυτό να είναι το ζητούμενο για όλους μας σε μια κοινωνία που το προσφέρει με μοναδικό τρόπο ο αθλητισμός: ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ!

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
Η Διοίκηση της ομάδας μας, την ευθύνη της οποίας είχα την τιμή να έχω τα δύο τελευταία χρόνια, αισθάνεται επίσης υπερήφανη για την άριστη οικονομική διαχείριση των δύο τελευταίων περιόδων 2015-2016 και 2016-2017.
Ανταπεξήλθε στη δυσκολότερη από ποτέ οικονομική περίοδο που περνά η χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο απέναντι σε ένα τεράστιο οικονομικό μπάτζετ που είχε να διαχειριστεί και να ανταπεξέλθει.
Στην περίοδο 2015-2016 (Α2 Εθνική) έγινε πλήρης εξόφληση σε όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις που είχε απέναντι σε παίκτες, προπονητές, διαμονή, διατροφή κλπ
Στην περίοδο 2016-2017 (Α1 Εθνική) έχει γίνει ήδη η εξόφληση του 90% των υποχρεώσεών της και απομένει ένα 10% για να γίνει το απόλυτο 100% των εξοφλήσεων ιδιαίτερα απέναντι στους παίκτες.
Ένα 10% το οποίο δεν είχε προβλεφθεί αρχικά και δεν θα υπήρχε ως έλλειμμα αν δεν είχαν γίνει οι αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας την περίοδο των χειμερινών μεταγραφών, που αναγκαστικά έγιναν για να μείνουμε στη μεγάλη κατηγορία.
Καταλαβαίνουμε το παράπονο που εκφράζουν οι λίγοι επί το πλείστον παίκτες της ομάδας μας για ένα μέρος της μισθοδοσίας τους που υπολείπεται (Ας δουν τι γίνεται σε άλλες ομάδες της χώρας).
Έχουν όμως την διαβεβαίωσή μας και γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα πάρουν τα χρήματά τους. Και γι αυτό έχουμε ήδη βρει τις χορηγίες τις οποίες έχουμε δεσμεύσει για να πληρωθούν όλοι οι αθλητές της περιόδου 2016-2017.
Τελειώνοντας την συμπληρωματική τοποθέτησή μου με αφορμή την επιστολή (2) του πρώην και συμπαθή κατά τα άλλα αθλητή μας Joseph Cuevas θέλω για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες και φιλάθλους της Χαλκίδας που στήριξαν με κάθε τρόπο αυτή την προσπάθεια.
Μια προσπάθεια που δυστυχώς δεν είχαμε την πολυτέλεια να έχουμε την οικονομική στήριξη της πολιτείας όπως συμβαίνει σε άλλες πόλεις με άλλες ομάδες βόλεϊ της χώρας μας.
Είχαμε όμως κάτι ακόμη πιο δυνατό! Την απλόχερη στήριξη του απλού κόσμου, του ανώνυμου πολίτη, φίλαθλου, έμπορα και επιχειρηματία της περιοχής μας.
Και γι αυτό τα καταφέραμε!

Με εκτίμηση
Γιάννης Καρκαλής
Πρόεδρος ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Ερασιτέχνη)
Πρόεδρος ΤΑΑ ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2016-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: