Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

1 ΑΟΧ: Κατέθεσε εγγύηση 300.000 € για συμμετοχή στη FL

Σήμερα το πρωί, Παρασκευή 11 Αυγούστου, ο ΑΟ Χαλκίς έγινε η πρώτη ομάδα που ανταποκρίθηκε στη πρόσκληση της ΕΠΟ καταθέτοντας την εγγυητική ύψους 300.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στη Football League.
Η κατάθεση έγινε στη τράπεζα Πειραιώς και ο πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς, Γιώργος Τσαγκάρης, σε ανακοίνωση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μίλησε για ένα βήμα πριν τη Β' Εθνική, για μεγάλη οικονομική δυνατότητα και υποσχέθηκε μεταγραφές που θα προκαλέσουν αίσθηση.
Τέλος ανέφερε πως οι χορηγοί είναι δίπλα στην ομάδα, ενώ τέλειωσε την ανάρτηση με τις 2 τελευταίες φράσεις «Καθαρές ομάδες» και «Όχι πια βρωμιά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο». 


Ο Νίκος Κακαβάς τόνισε μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα egnomi.gr: "Κάναμε αγώνα δρόμου για την εγγυητική εδώ και τρεις μήνες. Ειχαμε προετοιμαστεί γιατί ξέραμε τι θα συμβεί. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθεια της Χαλκίδας να αναγεννηθεί από τις στάχτες της. Εχουμε στα χέρια μας πέντε προτάσεις από σοβαρούς επιχειρηματίες που επιθυμούν να ασχοληθούν με τα κοινά του ΑΟΧ. Τα πάντα είναι υπό έλεγχο. Ο ΑΟ Χαλκίς μπορεί να γίνει μία προσοδοφόρα επιχείρηση στον ποδοσφαιρικό χάρτη με γήπεδο (σ.σ. σύντομα θα μπουν οι προβολείς), ακαδημίες και σωστό μάνατζμεντ. Μία ομάδα που σε τρία χρόνια δεν θα έχει μόνο έξοδα, αλλά και έσοδα. Έχουμε ένα πλάνο που θέλουμε να το υλοποιήσουμε, για να πάει ο ΑΟΧ ...τρένο και να μην είναι μία φωτοβολίδα".
Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι το απόγευμα της περ. Τετάρτης (κατά τη διάρκεια του φιλικού με τον Λεβαδειακό) που έσκασε η είδηση της "εντολής" της ΕΠΟ στους δευτεραθλητές για την εγγυητική, οι άνθρωποι της Χαλκίδας εξέφραζαν τη σιγουριά τους ότι τα χρήματα θα κατατεθούν κανονικά μέχρι τις 17 Αυγούστου που λήγει η προθεσμία.
Ο Νίκος Κακαβάς, στην ερώτηση αν θεωρεί ότι και οι άλλες τρεις υποψήφιες ομάδες (Δόξα Δράμας, Ιωνικός, ΑΕ Καραϊσκακης) θα καταθέσουν την εγγυητική των 300.000 ευρώ, ο ίδιος απάντησε: "Πιστεύω πως ναι. Εμείς ήμασταν οι πρώτοι, αλλά θα ακολουθήσουν και οι άλλες τρεις ομάδες. Μην αποκλείεται το ενδεχόμενο να προβιβαστούν και οι τέσσερις ομάδες, χωρίς καν να γίνουν αγώνες μπαράζ. Στο ποδόσφαιρο θα πρέπει οι προβληματικές ομάδες να κάνουν στην άκρη, αν θέλουμε να γίνει κάθαρση, αλλά και μία νέα αρχή"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για πια εγγυητική αναφέρεται ο πρόεδρος σήμερα Παρασκευή η ΕΠΟ λέει δεν υπάρχει τίποτα πια είναι η αλήθεια