Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

0 ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟΝ ΑΟΧ Ο ΜΑΡΤΙΝ ΜΠΛΑΝΚΟ

Βάζει λάτιν στοιχείο στο ρόστερ του ο ΑΟ Χαλκίς. Με συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης η ομάδα της Χαλκίδας απέκτησε τον Αργεντινό επιθετικό Μαρτίν Μπλάνκο! Ο 26χρονος φορ πετάει σήμερα απ' την πατρίδα του και αναμένεται την Τετάρτη το πρωί στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ομάδα της Χαλκίδας που έψαχνε έναν παίκτη για τη γραμμή κρούσης.
Ο Μπλάνκο, είναι γεννημένος στις 2 Ιουνίου του 1991 και ξεκίνησε στις ακαδημίες της Βελέζ, στην οποία έγινε και επαγγελματίας. Μέχρι το 2014 παρέμενε στην πατρίδα του, αγωνιζόμενος σε Ντάγκλας Χάιγκ, Γιουβεντούδ και Λίνκολν, μέχρι που αποφάσισε να πάει στη Βολιβία. Εκεί έπαιξε στην Ρεάλ Ποτόσι, έχοντας γεμάτη σεζόν με 29 εμφανίσεις και 3 γκολ.
Τη σεζόν 2015-2016 φόρεσε τη φανέλα του Πανελευσινιακού στη Football League (12 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο / 4 γκολ). Η μεταγραφή του θεωρήθηκε μεγάλο «μπαμ», αλλά στους «σταχυοφόρους» έμεινε ένα εξάμηνο, λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η αθηναϊκή ομάδα..
Είναι ψηλός (1,85 μ.), ωστόσο παράλληλα και με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, κάτι που μπορείτε να δείτε και στα παρακάτω video, όπου παρά το θεωρητικά βαρύ κορμί του, ελίσσεται σα να 'ναι... μικροκαμωμένος. Κάνει πολύ καλές κεφαλιές, δείγμα του ότι ξέρει να εκμεταλλεύεται το ύψος του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: