Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

0 ΑΟΧ: Φιλική ήττα στη Νέα Αρτάκη με 1-0

Η γηπεδούχος ομάδα της Αρτάκης υποδέχτηκε την ομάδα του Α.Ο. Χαλκίς κι επικράτησε στον φιλικό αγώνα, που διεξήχθη την Τετάρτη 13/9/2017 κι ώρα 18:00 στο Στάδιο «Νίκος Κιλίμπας, με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Κονόμι στο 10ο λεπτό.
Να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι ήρθαν με ελλείψεις, καθώς ο Αντώνης Αυλωνίτης θέλησε να ξεκουράσει βασικούς παίχτες, ενόψει του εκτός έδρας Σαββατιάτικου αγώνα για το Κύπελλο Ευβοίας, απέναντι στον Α.Π.Κ.Ο. Δροσιάς και δεν τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση.
Ο αγώνας δεν χρήζει δάφνες ποιότητας μιας και το θέαμα ήταν κάτω του μετρίου με τις δύο ομάδες να δίνουν μάχες κυρίως στο χώρο του κέντρου και με ξεσπάσματα προσπάθησαν να δημιουργήσουν προβλήματα στις αντίπαλες εστίες.
Στα θετικά η ανεπίσημη πρώτη εμφάνιση με τα χρώματα της Χαλκίδας του Κωτάκη. Ο 22χρονος αποτελεί νέο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Ο.Χ. κι έχει αγωνιστεί στις: Ζάκυνθο, Πανηλειακό, Κέρκυρα κι Επισκοπή, ενώ έχει πραγματοποιήσει περάσματα από Ελβετία και Σλοβενία

Α.Ο.Ν. Αρτάκης (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Τσάμαρης, Μαστροκώστας, Μπαλαμπάνης, Γκίκας (60’ Τσούτης), Μπισμπικόπουλος, Αγγελάκης, Μαντάς (58’ Λειβαδίτης), Κονόμι (78’Βούλγαρη), Μιχάλας (66’Γκέκας), Κολιόπουλος (82’ Γραμματικόγιαννης), Μπασινάς (70’ Μουτουσίδης).
Α.Ο. Χαλκίς (Αντώνης Αυλωνίτης): Τζουβάρας, Βαλκάνος, Πατερίτσας, Γεωργίου, Τσίγκρος, Ανέστης, Ταυταρίδης, Λούκας, Κωτάκης (70’ Αυλωνίτης), Παπαδάκης, Παλιάτσιος

Πηγή: starsports.gr

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ



Δεν υπάρχουν σχόλια: