Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

0 ΑΟΧ: Φιλική ισοπαλία, 1-1 με τον Εθνικό

Ισόπαλο έληξε το φιλικό παιχνίδι μεταξύ του ΑΟ Χαλκίς και του Εθνικού Πειραιά, με σκορ 1-1, χθες Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, στο δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας. Σκόρερ για την ομάδα της Χαλκίδας ο νεοαποκτηθέντας Αργεντινός, Μάρτιν Μπλάνκο, ο οποίος ισοφάρισε στο 53'. Ο ΑΟΧ ήταν καλύτερος, έκανε τις περισσότερες φάσεις στον αγώνα και θα μπορούσε να είχε πετύχει τη νίκη.

Το φιλμ του αγώνα:
  • 16' -Λάθος γύρισμα του Στεργιανού, ο Κατσικοκέρης το εκμεταλλεύτηκε περνώντας τον Ντουμάνη, αλλά το πλασέ του να πέρασε παράλληλα της γραμμής τέρματος και κατέληξε άουτ. (ΕΘΝΙΚΟΣ)
  • 17' - Ο Χαρτσιάς βρίσκει ωραία αριστερά τον Kostadinov, ο οποίος σεντράρει με το δεξί και ο Πολίτης στο δεύτερο δοκάρι πλάσαρε στην κίνηση με το δεξί, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. (ΑΟΧ)
  • 25' - Γρήγορη εναλλαγή της μπάλας από Πολίτη, Ντελέκο, Θωμά, με τον τελευταίο να σεντράρει στην περιοχή αλλά η μπάλα να περνά μόλις πάνω από το κεφάλι του Παλιάτσιου που βρέθηκε στην πορεία της. (ΑΟΧ)
  • 27' - Ο Πολίτης θα πάρει την μπάλα στον άξονα, θα πασάρει ωραία στον Παλιάτσιο ο οποίος έστριψε 90 μοίρες το σώμα του και σούταρε με δύναμη, αναγκάζοντας τον Σικαλιά σε εντυπωσιακή απόκρουση. (ΑΟΧ)
  • 36' - Καταπληκτική κάθετη του Στεργιανού που έβγαλε τετ α τετ τον Kostadinov, με τον Κρητικό να κάνει σωτήριο τάκλιν και να στέλνει την μπάλα πλάγιο. (ΑΟΧ)
  • 40' - Αφού κέρδισαν 2 κόντρες οι φιλοξενούμενοι, ο Λεωνιδόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σε σχεδόν κενή εστία, με τον Καραμπά να φωνάζει για οφσάιντ. (ΕΘΝΙΚΟΣ)
  • 52' - Πολύ καλό στημένο για τον ΑΟΧ, με τον Πολίτη να σεντράρει από τον άξονα, τον Γεωργίου να πιάνει την κεφαλιά αλλά τον τερματοφύλακα του Εθνικού, Βουτσινά, που πριν από λίγο έχει περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή, να μπλοκάρει πάνω στη γραμμή. (ΑΟΧ)
  • 53' - Κάθετη μπαλιά του Ταυταρίδη, ο Μάρτιν Μπλάνκο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1. (ΑΟΧ)
  • 70 ' - Εντυπωσιακή απόκρουση του Ντουμάνη , που οριζοντιώθηκε και πέταξε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Λεωνιδόπουλου. (ΕΘΝΙΚΟΣ)
  • 73' - Έκλεψε στο κέντρο ο Ταυταρίδης, πάσαρε στον Μπλάνκο που πήρε στο σπρίντ τον Παυλάκη και σούταρε από τα πλάγια εντός εστίας, αναγκάζοντας τον Βουτσινά σε εντυπωσιακή απόκρουση. (ΑΟΧ)
Επόμενο φιλικό για τον ΑΟ Χαλκίς, είναι την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, όπου θα αγωνιστεί στη γειτονική Νέα Αρτάκη, με αντίπαλο τον τοπικό ΑΟΝΑ. Αυτό θα είναι και το τελευταίο φιλικό του ΑΟΧ σε Ευβοϊκό έδαφος, καθώς μετά έχουν μείνει τα φιλικά με Οπούντιο στο Μαρτίνο και με Ηλυσιακό στην Αθήνα. 

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αντ. Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός (46' Βαλκάνος), Θωμάς, Μπακομήτρος (46' Γεωργίου), Καραμπάς, Εμέκα (46' Ταυταρίδης), Χαρτσιάς (67' Τσίγκρος), Ντελέκος (81' Πατερίτσας), Πολίτης (75' Λούκας), Κονστασντίνοφ (75' Ανέστης), Παλιάτσιος (46' Μπλάνκο). 
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: (Θ. Γεωργούλης): Σικαλιάς, Στασινός, Γερόλυμος, Βένα, Κρητικός, Κωνσταντίνου, Μακρυγιάννης, Λεωνιδόπουλος, Κατσικοκέρης, Ρομάνο, Παυλάκης. Επαιξαν και οι Κατίδης, Μάναλης, Πίσας, Βουτσινάς, Michel, Σώπασης, Γιαταγανάκης, Πεχλιβανίδης.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ













Δεν υπάρχουν σχόλια: