Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

0 ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Φιλική εκτός έδρας νίκη, 1-3 τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια σημείωσε ο Ηρακλής Χαλκίδας. Την Παρασκευή (29/9) η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση επικράτησε του Ηρακλή Θεσσαλονίκης με 3-1 στο κειστό της Μίκρας.
Ο προπονητής των φιλοξενούμενων δεν είχε στη διάθεσή του τον Ομάρ Τάπια, ο οποίος αγωνίζεται στο Παναμερικανικό πρωτάθλημα με τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Τα σετ του φιλικού: 25-22, 21-25, 21-25, 20-25.

Για τον Ηρακλή Χαλκίδας αγωνίστηκαν οι: Γκελίνσκι, Κολτσιακης, Μακ Γουίλιαμ, Τσολάκος, Χαραλαμπίδης, Μουτάμπαζι, Τσαδήμας (λ), Μότα, Αμαριανάκης, Αδάμ, Μιχαλόπουλος, Μακρυγιάννης.
Ο τεχνικός του Ηρακλή Χαλκίδας, Σπύρος Γκολίτσης είπε στο volleyplanet.gr «Είναι περίοδος όπου δοκιμάζουμε σχήματα και τακτικές και χτίζουμε την ομάδα εν όψει του πρωταθλήματος. Ακόμη πειραματιζόμαστε. Ήταν μόλις το 2ο φιλικό προετοιμασίας μας. Νομίζω το αποτέλεσμα των φιλικών έχει την τελευταία σημασία αυτή την περίοδο.
Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο, ωστόσο θέλουμε δουλειά και να διορθώσουμε αρκετά πράγματα και λεπτομέρειες γιατί αυτές χαρίζουν τη νίκη. Τα παιδιά βρίσκονται μόλις ένα μήνα. Χρειάζεται ακόμη χρόνος για να μπορέσει η ομάδα να παίζει το βόλεϊ που μπορεί, να έχει καλή συμπεριφορά στο μπλοκ-αμυνα και γενικά να βγάζει μια ορθολογική ανάπτυξη παιχνιδιού.
Δοκίμασα όλα τα παιδιά που είχα στην διάθεση μου και βρισκόμαστε εν αναμονή του Τάπια που ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στο Παναμερικανικό.
Το τελικό μοντάρισμα θα γίνει στο τουρνουά της Χαλκίδας όπου θα έχουμε και τον Τάπια στο ρόστερ μας, ενώ για εμάς το Λιγκ Καπ είναι μια περίοδο προετοιμασίας για να δούμε αν η ομάδα μπορεί να αποδώσει σύμφωνα με αυτό που μπορεί και θέλουμε όλοι από αυτή».

Πηγή: starsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: