Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

0 ΑΟΧ: Φιλική νίκη 2-1 τον Ηλυσιακό με ανατροπή

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, ο ΑΟ Χαλκίς νίκησε στο τελευταίο φιλικό αγώνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, τον Ηλυσιακό, με σκορ 2-1, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Ο ΑΟΧ βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά με 2 γκολ του Αργεντίνου Μάρτιν Μπλάνκο, μέσα σε 5 λεπτά, καθάρισε τον αγώνα και έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Χαλκίδας.

Το φιλμ του αγώνα:
  • 14΄ - Σε μία κόντρα επίθεση, η άμυνα του ΑΟΧ "πιάστηκε στον ύπνο", ο Τσίτσαρης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και με άψογο πλασέ στη γωνία νίκησε τον Ντουμάνη και έκανε το 0-1. (ΗΛΥ) 
  • 27' - Μετά από απομάκρυνση της άμυνας των φιλοξενούμενων η μπάλα έφτασε στον Ντελέκο το σουτ που επιχείρησε δεν ανησύχησε τον Κοντοπίδη. (ΑΟΧ)
  • 34΄ - Ο Στεργιανός γύρισε τη μπάλα συρτά μέσα στη περιοχή για τον Κονσταντίνοφ και οι Αθηναίοι έκοψαν σε κόρνερ. (ΑΟΧ)
  • 60΄ - Μακρινή μπαλιά του Θωμά, ο Κονταντίνοφ έστρωσε τη μπάλα με το στήθος και ο Μπλάνκο στη πρώτη του επαφή με τη μπάλα καθώς είχε περάσει λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα στο παιχνίδι, με ωραίο τελείωμα ισοφάρισε σε 1-1. (ΑΟΧ)
  • 64' - Σέντρα από τον Ντελέκο και ο Μπλάνκο με υπέροχη κεφαλιά νίκησε τον Κοντοπίδη δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1. (ΑΟΧ)
  • 71΄ - Από μπαλιά του Κονσταντίνοφ στο κενό χώρο, απευθείας σουτ του Μπλάνκο, πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι του Κοντοπίδη, χάνοντας ευκαιρία να πετύχει το χατ-τρικ. (ΑΟΧ)
ΑΟ Χαλκίς (Α. Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Θωμάς (81΄ Τσίγκρος), Μπακομήτρος (74΄ Ταυταρίδης), Καραμπάς, Εμέκα (74΄ Γεωργίου), Χαρτιάς, Ντελέκος, Ανέστης (59΄ Ανέστης), Πολίτης (81΄Λούκας) , Κοντσαντίνοφ (Παλιάτσιος)
Ηλυσιακός (Δ. Παπασπύρου): Κοντοπίδης, Μέξης, Ρόπας, Μουσταφίδης, Πιπίνης, Αμανατίδης, Σουλελές, Τσινιάς, Ιωάννου, Τσίτσαρης, Τριανταφύλλου.


  ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ











Δεν υπάρχουν σχόλια: