Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

0 AOX: 3-2 την Προοδευτική σε φιλικό, σοβαρός τραυματισμός του Μπουσινάκη

Τη νίκη με 3-2 πήρε ο ΑΟ Χαλκίς απέναντι στην Προοδευτική, σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Ο ΑΟΧ μάλιστα προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 3-0. MVP του αγώνα ο Kostadinov με 2 γκολ, ενώ γκολ πέτυχε και ο Χαρτσιάς.
Μελανό σημείο του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Περικλή Μπουσινάκη, όπου στο 83' δέχθηκε ένα άτσαλο χτύπημα από τον Μύρκο και τον έστειλε στο νοσοκομείο. Αυτή ήταν και η αιτία της πρόωρης λήξης του φιλικού αγώνα.
Στον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής για το θάνατο του πρώην μέλους του ΔΣ του ΑΟ Χαλκίς, Σταμάτη Γκάβαλη, ο οποίος έφυγε απ' τη ζωή το πρωί της Κυριακής. 
Ο Αντώνης Αυλωνίτης επέλεξε σε σύστημα 4-2-3-1 τους Ντουμάνη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Βαλκάνο, αριστερά τον Θωμά, δύο κεντρικούς αμυντικούς τους Καραμπά - Μπακομήτρο, αμυντικά χαφ τους Εmeka και Ντελέκο και μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο τον Kostadinov, με τους Πολίτη και Χαρτσιά δεξιά κι αριστερά του αντίστοιχα.

Το φιλμ του αγώνα:
To 1-0 του ΑΟΧ με σκόρερ τον Kostadinov
  • 9 - Πολύ ωραία μπαλιά του Τερματοφύλακα του ΑΟΧ, Ντουμάνη, με τον Χαρτσιά να κινείται στην πλάτη της άμυνας αλλά να μην προλαβαίνει την έξοδο του Μπαντίκου που μάζεψε την μπάλα. (ΑΟΧ)
  • 18' - Εκτέλεση φάουλ του Καλαϊτζίδη, η μπάλα ψηλά, πάνω από τα δοκάρια του Ντουμάνη. (ΠΡΟΟ)
  • 23' - Από τα αριστερά ο Θωμάς σέντραρε εκπληκτικά στην καρδιά της μικρής περιοχής, με τον Παλιάτσιο να πετάγεται στην πορεία της μπάλας, να πιάνει την κεφαλιά αλλά να την στέλνει πάνω από τα δοκάρια του Μπαντίκου. (ΑΟΧ)
  • 25' - Ο Παλιάτσιος μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, σούταρε συρτά με δύναμη με την μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί, κάθετο δοκάρι. (ΑΟΧ)
  • 26 - Υπέροχη σέντρα από τα αριστερά με τον Χαρτσιά να σεντράρει και πάλι μέσα στην μικρή περιοχή και τον Kostadinov να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα της Χαλκίδας. (ΑΟΧ)
  • 35' - Ο Αγγελόπουλος κράτησε πολύ την μπάλα στα πόδια, με τον Kostadinov να τον πιέζει μέσα στην περιοχή του, να του κλέβει την μπάλα και να την στέλνει για 2η φορά στα δίχτυα. (ΑΟΧ)
  • 39' - Ο Πολίτης σέντραρε από τα δεξιά και ο Παλιάτσιος πλάσαρε άουτ. (ΑΟΧ)
  • 42' - Από κόρνερ του Θωμά, ο Χαρτσιάς με κεφαλιά στη μικρή περιοχή έκανε το 3-0. (ΑΟΧ)
  • 59' - Ο Πολίτης θα βρει καταπληκτικά τον Παλιάτσιο μέσα στην περιοχή με σκαφτή μπαλιά, ο οποίος βρίσκει τον Χαρτσιά με το κεφάλι. Ο Χαρτσιάς όμως ξεκίνησε από θέση οφσάιντ. (ΑΟΧ)
  • 60' - Ο Κανελλόπουλος πήρε κάθετη μπαλιά από τον Conte, με τον επιθετικό των φιλοξενούμενων να πλασάρει εύστοχα τον Ντουμάνη. (ΠΡΟΟ)
  • 63' - Από πάσα του Ανέστη, γύρισε όμορφα τον αμυντικό που έχε στην πλάτη του και πέταξε την μπάλα στον Μπουσινάκη, ο οποίος στη συνέχεια έδωσε τη μπάλα συρτά μέσα στην περιοχή στον Martin Blanco, με τον Αργεντινό να πλασάρει άουτ. (ΑΟΧ)
  • 70' - Ο Μύρκος μπήκε εξαιρετικά από αριστερά, σέντραρε στην μικρή περιοχή και ο Conte με κεφαλιά, μείωσε σε 3-2. (ΠΡΟΟ)
  • 82' - Ο Blanco κλέβει και πασάρει ωραία στον Ανέστη, ο οποίος από τα αριστερά θα σεντράρει με τον Μπουσινάκη να μην προλαβαίνει. (ΑΟΧ)
  • 83' - Δυνατό χτύπημα του Μύρκου στο Μπουσινάκη. Ο ποδοσφαιριστής της Χαλκίδας πέφτει κάτω και φωνάζει "έσπασε". Με το χτύπημα βρέθηκαν όλοι οι παίκτες και οι προπονητές εντός αγώνα, με κάποιους να έχουν "περίεργες" διαθέσεις. Πολύ κακό κι αχρείαστο χτύπημα από τον Μύρκο πάνω στον Μπουσινάκη, ο οποίος με κλάματα από τον πόνο, λίγα λεπτά αργότερα αναχωρεί απ' τον αγωνιστικό χώρο στο νοσοκομείο. Ο διαιτητής λόγω αυτού του σοβαρού τραυματισμού, σφυρίζει τη λήξη του αγώνα. 
Χθες στο γήπεδο, ο πρόεδρος του ΑΟΧ, Γιώργος Τσαγκάρης, υποστήριζε ότι "τα πάντα όσον αφορά την άνοδο ή όχι του ΑΟΧ στη Football League θα ξεκαθαρίσουν στα μισά της ερχόμενης εβδομάδας". Ο ίδιος συνεχίζει να αισιοδοξεί και ...περιμένει.
Να σημειώσουμε ότι σήμερα στις 8 το βράδυ υπάρχει ΔΣ και σ' αυτό αναμένεται να δώσει το "παρών" ο Κυριάκος Τσίγκρος, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί.
Επόμενο φιλικό για τον ΑΟ Χαλκίς είναι την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Αιγάλεω στο δημοτικό γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗ 
Το γραφείο Τύπου του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ενημερώνει τα Μ.Μ.Ε. και τον φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου πως ο αθλητής μας Περικλής Μπουσινάκης, υπέστη (ευτυχώς) συντριπτικό κάταγμα περόνης.
Ήταν το 83 ο λεπτό του σημερινού μας φιλικού με την Προοδευτική, όπου ο Περικλής δέχθηκε δυνατό χτύπημα πάνω στην φάση και έπεσε κάτω φωνάζοντας «έσπασε» (η εμπειρία του δυστυχώς τον επιβεβαίωσε).
Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου ο γιατρός της ομάδας μας κ. Παπαγεωργίου με τον οστεοπαθητικό και φυσιοθεραπευτή μας κ. Ζήση αλλά και τον εφημερεύοντα γιατρό του νοσοκομείου κ. Παπαδημητρίου, αντιμετώπισαν τον τραυματισμό με γυψονάρθηκα.
Ο ποδοσφαιριστής μας θα διανυχτερεύσει στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας κι αύριο θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, ώστε να χειρουργηθεί από τον καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μπαλτόπουλο Γεώργιο.
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω για πλήρη αποκατάσταση του Βολιώτη αθλητή μας κι επιστροφή του στην ενεργό δράση, σε περίπου 3 μήνες.
Φυσικά τον Περικλή συνόδεψαν καθ’ όλη τη διάρκεια της περιπέτειάς του μέλη του συμβουλίου, όπου θα είναι μαζί του κι αύριο στην Αθήνα.

Όλη η οικογένεια του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ευχόμαστε καλή τύχη στην αυριανή (ή μεθαυριανή) επέμβαση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Περικλής είναι μαχητής και ξέρουμε πως θα βγει αλώβητος από αυτή την περιπέτεια!

Για τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Στράτος Αναστασιάδης

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ











Δεν υπάρχουν σχόλια: