Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

0 ΚΥΚΕΩΝΑΣ ΜΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΟΣΙΕΣ

Μπάχαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουμε δει πολλές φορές, αλλά σαν αυτό που διαδραματίζεται εδώ και τρεις μήνες δεν έχει...
Η απόφαση του Διαιτητικού δικαστηρίου να επαναφέρει το μπαράζ, Δόξα Δράμας - ΑΕ Καραϊσκάκης (οι ...δυο που κατέθεσαν την εγγυητική), έριξε λάδι στη φωτιά και πλέον, αναμένεται η οριστική απόφαση της Ομοσπονδίας.
Η Football League, ο ΑΟ Χαλκίς και ο Ιωνικός (σ.σ. είχε εξαφανιστεί, αλλά ξαναμπήκε στο χορό των τεσσάρων δευτεραθλητών της Γ' Εθνικής) ...φωνάζουν ότι ο διαφαινόμενος νοκ άουτ αγώνας των Δραμινών με τους Αρτινούς είναι ...παράνομος και δεν προβλέπεται από κανέναν ΚΑΠ, ούτε από τον παλιό, ούτε από τον νέο.
Αυτήν την πεποίθηση εξέφρασε με δήλωσή του στο egnomi.gr και ο προπονητής της Χαλκίδας, Αντώνης Αυλωνίτης, ο οποίος τόνισε χθες ότι «αποκλείεται να γίνει το μπαράζ».
Πάντως, αυτό (σ.σ. το μπαράζ) ορίστηκε για την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στο ΔΑΚ Κατερίνης..! (την ίδια μέρα ο ΑΟΧ θα παίξει στην Αρτάκη φιλικό με τον ΑΟΝΑ).
Σε περίπτωση, λοιπόν, που όντως γίνει το μπαράζ (και δεν ξαναματαιωθεί), η Χαλκίδα ούτε καν θέλει να σκέφτεται το σενάριο της ...αυτόματης ανόδου και του φιναλίστ-χαμένου (του εν λόγω ματς), που υποτίθεται ότι θα καλύψει το κενό που θα αφήσει πίσω του ο διαλυμένος Ηρακλής Θεσσαλονίκης.
«Η εγγυητική ζητήθηκε (κακώς) για τη συμμετοχή στα μπαράζ. Πως θα ανεβάσουν τον χαμένο απευθείας επειδή δεν θα κατέβει ο Ηρακλής;» αναρωτιούνταν χθες στα γραφεία του ΑΟΧ και είναι πολύ πιθανό να προσφύγουν στα αρμόδια όργανα για να μην βρεθούν προ τετελεσμένων γεγονότων.
Επίσης, το απόγευμα της Πέμπτης ο συνεταιρισμός της Football League με επιστολή του προς την ΕΠΟ ζήτησε το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 17 ομάδες (ή έστω 16 αν δεν κατέβει ο Ηρακλής) και να κλείσει οριστικά το ζήτημα με τους δευτεραθλητές της Γ' Εθνικής, ωστόσο, δεν εισακούστηκε (απ' τη στιγμή που ορίστηκε το μπαράζ).
Τον τελευταίο λόγο τον έχει η ΕΠΟ, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται και οι αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού όσον αφορά τις μη αδειοδοτημένες ομάδες.

Ίδωμεν...

Πηγή: egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: