Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

0 ΕΝ ΤΕΛΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Τέλος λοιπόν μπήκε στο σήριαλ περί ανόδου στη Football League. Από τις δευτεραθλήτριες ομάδες, τελικά ανέβηκαν η Δόξα Δράμας και η ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, η οποίες έδωσαν τις εγγυητικές των 300000 ευρώ, ενώ απ' έξω έμειναν ο ΑΟ Χαλκίς και ο Ιωνικός Νικαίας, που θα συνεχίσουν κανονικά στη Γ' Εθνική κατηγορία. 
Ακούσαμε πολλά αυτό το διάστημα και το καλοκαίρι του 2017, εκτός από τα 50 χρόνια του ΑΟ Χαλκίς, θα μείνει στην ιστορία ως το μεγαλύτερο σήριαλ περί ανόδου στη Football League.
Όπως και να 'χει, ο ΑΟ Χαλκίς συνεχίζει στη Γ' Εθνική κατηγορία, και την ερχόμενη Κυριακή, 1 Οκτωβρίου του 2017, θα αγωνιστεί στο Άργος, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, απέναντι στον Παναργειακό. Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι θα είναι με τον Αιολικό, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου.
Αν και περιμένουμε πολλές απαντήσεις απ' τη διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς (στα σκαριά είναι και η συνέντευξη που ετοιμάζουμε με ερωτήσεις φιλάθλων στο Γιώργο Τσαγκάρη), η ομάδα της Χαλκίδας θα συνεχίσει κανονικά.
Το θέμα είναι αν ο κόσμος θα είναι δίπλα στην ομάδα, μετά από την απογοήτευση και τις ψεύτικες υποσχέσεις της διοίκησης. Αυτό θα κριθεί στους επόμενους αγώνες...
Άλλωστε οι φίλαθλοι της Χαλκίδας ξέρουν πως να είναι πάντα κοντά στην ομάδα και μόνο. Όχι κοντά στις διοικήσεις.
Υπομονή και σε μία εβδομάδα ξεκινάει το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: