Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

0 ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ! ΕΚΤΟΣ O AOX!

Κανονικά να γίνει το μπαράζ των δευτεραθλητών της Γ' Εθνικής για την άνοδο στη Football League αποφάσισε το απόγευμα της Δευτέρας (5/9) το Διαιτητικό Δικαστήριο.
Το Διαιτητικό, το οποίο, πριν λίγες μέρες, με ...γνώμονα τον ΚΑΠ του 2016 είχε κρίνει ότι δεν μπορεί η κενή θέση της F.L. να καλυφθεί από ομάδα της Γ' Εθνικής.
Ηρθε, λοιπόν, στο ...καπάκι η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ να ματαιώσει το προγραμματισμένο μπαράζ, 24 ώρες πριν τη διεξαγωγή του στην Κατερίνη. Ωστόσο, η Δόξα Δράμας προσέφυγε κατά της απόφασης και δικαιώθηκε.
"Να αναβληθεί είπαμε και να γίνει αργότερα, όχι να ματαιωθεί" ανέφερε σήμερα ο νομικός εκπρόσωπος της Δόξας στο Δικαστήριο και λίγη ώρα αργότερα το μπαράζ ...επέστρεψε στη ζωή των Δραμινών και των Αρτινών.
Η ανακοίνωση της απόφασης:
"Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου αποφάσισε να δεχτεί τυπικά και κατ’ ουσίαν την προσφυγή του σωματείου Δόξα Δράμας.
Εξαφάνισε την προσβαλλομένη υπ΄ αριθμ. 2/28.8.2017 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, με την οποία ματαιώθηκε ο ορισθείς για τις 29.8.2017 με απόφαση της ΕΠΟ 23814/2017 της 25.8.2017 αγώνας κατάταξης μεταξύ της αιτούσας και της ΑΕ Καραϊσκάκης, ώστε να διαταχθεί από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ άμεσα νέος αγώνας κατάταξης μεταξύ των ανωτέρω ομάδων, προκειμένου να καλυφθεί το υφιστάμενο κενό της 18ης θέσης της Β΄ Εθνικής".
Βέβαια, στην όλη ιστορία υπάρχει ένα θετικό, ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο, αυτή τη φορά, αποφάσισε ότι μπορεί να καλυφθεί η 18η θέση από ομάδα της Γ' Εθνικής. Δηλαδή, ότι ...κοιτάει τον νέο ΚΑΠ.
Το αρνητικό είναι ότι η Χαλκίδα ουδέποτε κατέθεσε την εγγυητική επιστολή (ύψους 300.000 ευρώ) στην ΕΠΟ για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ.
Μάλιστα, εδώ και μέρες ο πρόεδρος του ΑΟΧ, Γιώργος Τσαγκάρης, φέρεται να έλεγε δεξιά κι αριστερά (σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων της ομάδας) ότι η Α.Ε. Καραϊσκάκης αποφάσισε να αποσυρθεί από τη διαδικασία, πράγμα που δεν προκύπτει από πουθενά.
Περιμένουμε, λοιπόν, να διαπιστώσουμε πόσα ακόμη επεισόδια μας επιφυλάσσει το μεγαλύτερο σίριαλ-μπάχαλο των τελευταίων ετών.
Αλλωστε μην ξεχνάμε οτι ακόμη δεν έχει βγει η προκήρυξη της F.L., όπως επίσης ακόμη δεν έχουν σταλεί στην ΕΕΑ οι φάκελοι των ομάδων για ...εξέταση.

Πηγή: egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: