Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

0 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ. 0-4 ΑΟΧ: Διέλυσε τους ερυθρόλευκους

Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο ΑΟ Χαλκίς, χθες, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, όπου απέκλεισε τον Ολυμπιακό Χαλκίδας, κερδίζοντας τον με 4-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ευβοίας. Ο Ολυμπιακός Χαλκίδας ήταν τυπικά γηπεδούχος και κατάφερε να αντισταθεί για ένα ημίχρονο. Στο 2ο ημίχρονο ο ΑΟΧ με 4 γκολ (θα μπορούσε περισσότερα), πήρε την εύκολη πρόκριση, απέναντι σε μία ομάδα, πολύ κατώτερη, καθώς αγωνίζεται και στη Β' ΕΠΣ Ευβοίας.


Το φιλμ του αγώνα:

  • 25' - Σουτ του Παλιάτσιου, απέκρουσε με τα πόδια ο Βάρκας και στη συνέχεια ο Παπαδάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία σε κενό τέρμα. (ΑΟΧ)
  • 44' - Σέντρα σουτ του Λουκά, ο Παπαδέδες την τελευταία στιγμή διώχνει σε κόρνερ. (ΑΟΧ)
  • 45' - Σουτ του Τζαφέρου, πάνω από τα δοκάρια του Σταυριανού. (ΟΣΦΧ)
  • 60' - Σέντρα του Πατερίτσα, ο Κονσταντίνοφ με άπιαστη κεφαλιά ανοίγει το σκορ. (ΑΟΧ)
  • 65' - Εκτέλεση κόρνερ του Τσίγκρου, ο Μπλάνκο με κεφαλιά κάνει το 2-0. (ΑΟΧ)
  • 68' - Από σουτ του Παπαδάκη, ο Σταύρου έδιωξε πάνω στη γραμμή. (ΑΟΧ)
  • 73' - Μπαλιά του Μπλάνκο στον Παπαδάκη, εκείνος με ωραίο πλασέ μέσα στην περιοχή κάνει το 3-0. (ΑΟΧ)
  • 87' - Ο Μπλάνκο με δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή, μετά από μία έξοχη ενέργεια, βάζει το 2ο προσωπικό του γκολ και το 4ο για τους κυανόμαυρους. (ΑΟΧ)
Το παιχνίδι ξεκίνησε με 15 λεπτά καθυστέρησε, ενώ στο 25' αποβλήθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Χαλκίδας, μετά από έντονες διαμαρτυρίες.
Ο ΑΟ Χαλκίς τώρα κοιτάει το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι για την Γ' Εθνική, το οποίο είναι την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, όπου φιλοξενεί τον Ερμή Κιβερίου, στις 16:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, με στόχο να πετύχει την πρώτη του εντός έδρας νίκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Μπάμπης Σαχίνης/Γιάννης Οικονόμου): Βάρκας (46' Σιμηστήρας), Ράνα (54' Βαρτζής), Δ. Στρατής (33' λ.τρ. Τσιούνης), Βελής, Σταύρου, Παπαδέδες, Φουρλής, Τζαφέρος, Μάλλιαρης, Κυτίνος, Μυτάκης.
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Σταυριανός, Στεργιανός, Τσίγκρος, Γεωργίου, Γιωρ. Αυλωνίτης, Εμέκα, Λούκας, Πατερίτσας, Παλιάτσιος (46' Μπλάνκο), Παπαδάκης, Κονσταντίνοφ (74' Τζουβάρας).

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
























Δεν υπάρχουν σχόλια: