Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

0 ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 1-2 ΑΟΧ: Πρεμιέρα με νίκη στο Άργος

Με νίκη ξεκίνησε τη φετινή Γ' Εθνική ο ΑΟ Χαλκίς, ο οποίος πήρε σπουδαίο διπλό στο Άργος, κερδίζοντας χθες, Κυριακή 1 Οκτωβρίου, τον Παναργειακό, με 1-2 μέσα στο ΔΑΚ Άργους. Η ομάδα της Χαλκίδας, έδειξε το επίπεδο της, παίζοντας μονότερμα όλη τη διάρκεια του αγώνα τον Παναργειακό, ο οποίος έκανε μία φάση - γκολ με πέναλτι που "χάρισε" καταλάθος ο Καραμπάς αλλά και λίγο ο διαιτητής, μετά από σπρώξιμο που δέχθηκε (Καραμπάς και Θωμάς θεώρησαν το χέρι ακούσιο). Ο ΑΟΧ θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα, αφού έχασε αρκετές καλές ευκαιρίες.

Το φιλμ του αγώνα:
  • 29' - Εκτέλεση φάουλ του Στεργιανού, ο Μπακομήτρος δίνει ωραία κεφαλιά - πάσα στον Καραμπά, ο οποίος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Τσέλιου, ανοίγοντας το σκορ. (ΑΟΧ)
  • 40’ - Κονσταντίνοφ από αριστερά, συρτή οριζόντια πάσα στον Πολίτη που με φαλτσαριστό αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. (ΑΟΧ)
  • 47' - Ο Χαρτσιάς με περίτεχνη ενέργεια άδειασε 4 αντιπάλους, έβγαλε πάσα για τον Μπλάνκο, αλλά το πλασέ που επιχείρησε, το απόκρουσε ο Τσέλιος. (ΑΟΧ)
  • 52' - Μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Καραμπάς έκανε χέρι και ο διαιτητής Γκάμαρης έδωσε πέναλτι για τον Παναργειακό. Έντονες διαμαρτυρίες από Καραμπά και Θωμά στη βοηθό Δέτση (που το υπέδειξε), αφού θεώρησαν ότι το χέρι ήταν ακούσιο. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Πέτσιτς που μείωσε για την ομάδα του σε 1-2. (ΑΡΓΟΣ)
  • 54' - Τετ α τετ του Κονσταντίνοφ, αποκρούει ο Τσέλιος. (ΑΟΧ)
  • 62' - Σουτ του Κονσταντίνοφ, μπλοκάρει ο Τσέλιος. (ΑΟΧ)
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ανδρέας Γκάμαρης, με βοηθούς τους Μαρία Δέτση και Γιώργο Αραβίδης, απ' τον σύνδεσμο Αθηνών. Παρατηρητής του αγώνα ήταν ο Ανδρέας Λαγός, απ' τον σύνδεσμο Αχαΐας.
50 φίλαθλοι της Χαλκίδας ταξίδεψαν στο Άργος, στηρίζοντας για άλλη μία φορά την ομάδα, από το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής. Οι φίλαθλοι στάθηκαν δίπλα στην ομάδα, παρά το γεγονός πως πολλοί φίλαθλοι απογοητεύτηκαν από τις καλοκαιρινές εξελίξεις περί ανόδου στη Football League. Παρόλα αυτά εκείνοι είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και αυτό πρέπει να το αποδείξουν στο επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Αιολικό, που είναι την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, στις 16:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας.

Παναργειακός (Γιάννης Δουβίκας): Τσέλιος, Ίβαντσιτς (46’ Παναγιώτου), Κολλάρας, Μεζίνι (76’ Παιδάκης), Καλλιβώκας, Πούτσης (80’ Φασούλης), Παπουτσής, Καλύβας, Στάβριτς (46’ Πέτσιτς), Καλογέρης, Ντούκιτς.
Α.Ο. Χαλκίς (Αντώνης Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Θωμάς, Ταυταρίδης (88’ Γεωργίου), Ντελέκος (90+1’ Παλιάτσιος), Χαρτσιάς, Κονσταντίνοφ (68’ Εμέκα), Πολίτης, Μπλάνκο (82’ Ανέστης).

Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής:
Αήττητος Σπάτων 3-0 Διαγόρας Αγίας Παρασκευής 
Πανθηραϊκός 0-0 Ερμής Κιβερίου
Παναργειακός 1-2 Χαλκίδα
Αιολικός 0-1 Ένωση Ερμιονίδας 
Ταμυναϊκός 3-0 Τριγλία Ραφήνας
Ρεπό: Θύελλα Ραφήνας

Βαθμολογία 7ου ομίλου Γ' Εθνικής (1 αγ.)
1. Ταμυναϊκός Αλιβερίου 3 (3-0)
2. Αήττητος Σπατών 3 (3-0)
3. ΑΟ Χαλκίς 3 (2-1)
4. Ένωση Ερμιονίδας (1-0)
5. Ερμής Κιβερίου 1 (0-0)
6. Πανθηρραϊκός Σαντορίνης 1 (0-0)
7. Θύελλα Ραφήνας 0 (0-0)*
8. Παναργειακός 0 (1-2)
9. Αιολικός Μυτιλήνης 0 (0-1)
10. Διαγόρας Αγίας Παρασκευής 0 (0-3)
11. Τριγλιά Ραφήνας 0 (0-3)

* Η Θύελλα Ραφήνας πραγματοποίησε το ρεπό της και δεν έχει αγωνιστεί ακόμα.

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 1-2 ΧΑΛΚΙΔΑ


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ





















Δεν υπάρχουν σχόλια: