Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

1 ΑΟΧ: Κυριακή 8/10, φιλοξενεί τον Αιολικό στις 14:30

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα δώσει τον πρώτο του εντός έδρας αγώνα της φετινής Γ' Εθνικής 2017-18. Η ομάδα της Χαλκίδας θα φιλοξενήσει τον Αιολικό Μυτιλήνης, στις 14:30, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Ο αγώνας άλλαξε ώρα από τις 16:00, για 1μιση ώρα νωρίτερα (14:30).
Ο ΑΟ Χαλκίς την πρώτη αγωνιστική έφερε μεγάλο διπλό στο Άργος, κερδίζοντας 1-2 τον Παναργειακό, ενώ ο Αιολικός ηττήθηκε 0-1 μέσα στη Μυτιλήνη απ' την ΑΕΕ Ερμιονίδας. Παράλληλα ο ΑΟΧ, την Τετάρτη προκρίθηκε και στους «16» του Κυπέλλου Ευβοίας, κερδίζοντας 2-1 τον Λήλα Βασιλικού. 
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Μιχαηλίδης με βοηθούς τους Δημήτρη Φίλο και Λεωνίδα Δελλή, απ' το σύνδεσμο της Βοιωτίας. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Νικόλαος Ιωσηφόγλου, απ' το σύνδεσμο Αθηνών. 
Παρά τα όσα έγιναν με τα σενάρια της Football League και τη μεγάλη απογοήτευση του κόσμου προς τη διοίκηση, οι φίλαθλοι της ομάδας θα δώσουν το παρόν τους στο δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας, σε αυτό το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Γ' Εθνικής, δείχνοντας πως ότι και να γίνει θα είναι δίπλα στην ομάδα. Άλλωστε αυτό το έδειξαν και στο Άργος που περίπου 50 φίλαθλοι της Χαλκίδας, ακολούθησαν την ομάδα στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της χρονιάς. 
Ο ΑΟ Χαλκίς είναι πάνω από κάθε διοίκηση και οι φίλαθλοι στηρίζουν την ομάδα, ανεξαρτήτως αν έχουν απογοητευτεί με τη διοίκηση, που ακόμα δεν έχουν δώσει άφεση σε κανέναν, καθώς το τοπίο των ευθυνών είναι ακόμα θολό με τα όσα έχουν ακουστεί. 
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας, θα έρθει οργανωμένος και θα είναι σε κάθε παιχνίδι, κοντά στους ποδοσφαιριστές και σε όσους εκπροσωπούν την ομάδα αγωνιστικά και μόνο!
Η είσοδος του αγώνα είναι στα 5 ευρώ, ενώ για τους μαθητές η είσοδος είναι δωρεάν. 

Προπώληση εισητηρίων:
  • Twins (food and coffee culture) - 22210.27777
  • κ. Βασίλης Πίσχινας - 6976.123318
  • κ. Λουσίντα Σιγανού - 6983.758680

1 σχόλιο:

Pagartanis είπε...

Για όσους δεν τα καταφέρουν να πάνε στο γήπεδο υπάρχει η ζωντανή μετάδοση του www.telesport.gr!

https://telesport.gr/chalkida-xalkida-aiolikos-g-ethiniki/