Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

0 ΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ! ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ!

Σοκ στη Χαλκίδα και στην Εύβοια έχει προκαλέσει η είδηση για τον πρώην πρόεδρο του ΑΟ Χαλκίς, Γιάννη Ελευθεριάδη ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από απόπειρα αυτοκτονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς το πρωί της Πέμπτης ο πρώην πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς και νυν πρόεδρος του Λήλα Βασιλικού κρεμάστηκε με σεντόνι επιχειρώντας να δώσει τέλος στη ζωή του.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τη τελευταία στιγμή με τη παρέμβαση της συζύγου του αποφεύχθηκε το μοιραίο, αλλά ο Γιάννης Ελευθεριάδης διακομίστηκε πρώτα στο νοσοκομείο Χαλκίδας και έπειτα μεταφέρθηκε στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Αγία Όλγα στην Αθήνα, όπου δίνεται μάχη από τους γιατρούς για να κρατηθεί στη ζωή.

Η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς, έβγαλε ανακοίνωση για το γεγονός αυτό:
«Σοκαρισμένοι παρακολουθούμε τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών, για την κατάσταση του πρώην προέδρου μας Γιάννη Ελευθεριάδη.
Όλοι μας είμαστε συγκλονισμένοι και περιμένουμε την έκβαση της υπόθεσης αυτής. Δηλώνουμε πως είμαστε όλοι μας κοντά στην οικογένεια Ελευθεριάδη και στην σύζυγό του Γιάννη, Ντίνα και παραμένουμε στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε βοήθεια.
Ο Θεός ας βάλει το χέρι του...

Σύσσωμη η οικογένεια του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: