Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

0 ΣΦΧ: Ανακοίνωση για παίχτες, διαιτησία και διοίκηση (15/11/17)

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά», εκφράζει τα συγχαρητήρια του προς τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χαλκίς, οι οποίοι αν και απλήρωτοι, έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό σε όλους του αγώνες της ομάδας, παίζοντας για τη φανέλα. Μπορεί στα τελευταία 2 παιχνίδια να μην κατάφεραν να βγουν νικητές, παίζοντας κόντρα με τη διαιτησία, για εμάς όμως είναι νικητές και θα τους στηρίζουμε. 
Γνωρίζουμε τα "παιχνίδάκια" που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το "μαγείρεμα" που γίνεται όταν θέλουν να ορίσουν "κάποιοι" τον πρωταθλητή. Αυτό το παιχνίδι ο ΑΟ Χαλκίς το έχει παλέψει κόντρα στους... "σεφ"  και πολλές φορές το έχει κερδίσει, βγάζοντας από το παιχνίδι αυτούς που όριζαν κάποιοι να γίνουν πρωταθλητές. Ελπίζουμε αυτές οι διαιτησίες να μην οφείλονται σε κάτι τέτοιες κακόγουστες μαγειρικές. 
Για την ανακοίνωσης που είχε βγάλει η διοίκηση για τη διαιτησία (http://chalkidafans3.blogspot.gr/2017/11/blog-post_9.html), φαίνεται πως δέχθηκαν τα συγχαρητήρια τους και μας ξαναέπαιξαν όπως την προηγούμενη φορά. Όταν σε π.....αίζουν έτσι και εσύ τους λες κι ευχαριστώ, σίγουρα έτσι θα σε ξαναπ...αίξουν. Τρεχάτε λοιπόν να στηρίξετε για άλλη μία φορά τη διαιτησία και να πείτε πόσο καλούς διαιτητές έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάνατε τον Αναστασιάδη και παραιτήθηκε από αξιοπρέπεια.
Τέλος τονίζουμε πως συνεχίζουμε να στηρίζουμε ποδοσφαιριστές - προπονητές και μόνο! 

Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας
«Τρελά Νερά»
Crazy Waters' Club

Δεν υπάρχουν σχόλια: