Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

0 ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ 2-2 ΑΟΧ: 2η σερί σφαγή από τη διαιτησία

Η βρώμα του ποδοσφαίρου στο μεγαλείο της. 2η σερί σφαγή για τον ΑΟ Χαλκίς, αυτή τη φορά στη Σαντορίνη. Η ομάδα της Χαλκίδας, ήρθε ισόπαλη 2-2 στα Φηρά με τον Πανθηραϊκό αλλά οι απαράδεχτοι διαιτητές έκοψαν άλλους 2 βαθμούς στον ΑΟΧ. Αυτοί τη φορά πρωταγωνιστές του τσίρκου, οι άσχετοι και απαράδεχτοι διαιτητές Κωνσταντίνος Καρυοφύλλης, Αθανάσιος Φαγκριδάς και Δημήτριος Παγουρτζής, που καλύτερα να πλένουν πιάτα σπίτι παρά να σφυρίζουν αγώνες. Οι άμπαλοι διαιτητές επέτρεψαν το πολύ σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και κιτρίνιζε τους Χαλκιδέους, ενώ κρατήθηκαν περισσότερες απ' όσες έπρεπε καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα τα 2 γκολ που έβαλε ο Πανθηραϊκός, να είναι εκτός χρόνου, τόσο στο Α' ημίχρονο όσο και στο Β'. Όπως Η διαιτησία αυτή ήταν ...χειρότερη απ' αυτή στον αγώνα με τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, ενώ ο Αυλωνίτης έκανε λόγο για "σφαγή των αμνών". Μετά το τέλος του αγώνα, ποδοσφαιριστής του ΑΟ Χαλκίς προπηλακίστηκε πηγαίνοντας στα αποδυτήρια.

Το φιλμ του αγώνα:
  • 18' - Ο Πολίτης με σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αθανασίου και έκανε το 0-1. (ΑΟΧ)
  • 20' - Ο Πολίτης έκανε μία ....κατεβασιά, είδε τον Χαρτσιά, του έδωσε την ασίστ κι ο Χαρτσιάς με ωραίο πλασέ έκανε το 0-2. (ΑΟΧ)
  • 31' -  Σέντρα-σουτ του Μανιά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σταυριανού. (ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ)
  • 33' - από πάσα του Χαρτσιά στον Μπλάνκο, ο Αργεντινός έγινε ...αντιληπτός από τους αμυντικούς των γηπεδούχων που τον πρόλαβαν πριν ...φάνε και τρίτο γκολ. (ΑΟΧ)
  • 45+3' -  Ο Φύτρος επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, η πορεία της μπάλας με τη βοήθεια του ...αέρα ξεγέλασε τον Σταυριανό και κατέληξε στο βάθος της εστίας του. (ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ)
  • 59' - Ανάποδο ψαλίδι του Παναγιωτόπουλου πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Σταυριανού. (ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ)
  • 70 - Ο Φύτρος εκτέλεσε ένα φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο τείχος των παικτών του ΑΟΧ και στρώθηκε στον Ντούμο. Ο δεύτερος έπιασε νέο σουτ, αλλά ο γκολκίπερ του ΑΟΧ απέκρουσε σωτήρια. (ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ)
  • 89' - Ο Σταυριανός απέκρουσε εκπληκτικά στη ρίζα του αριστερού δοκαριού γυριστό σουτ του Φύτρου, (ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ)
  • 90+5' - Ο Παναγιωτόπουλος βρέθηκε τετ α τετ με το Σταυριανό, πλάσαρε, ο τερματοφύλακας του ΑΟΧ απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά Μανώλης Πολυκρέτης σε κενή εστία σκόραρε και σε νεκρό χρόνο (έπρεπε ο Καρυοφύλλης να είχε σφυρίξει τη λήξη) και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2-2. (ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ)
Οι παίχτες σε ακόμη ένα παιχνίδι έδωσαν την ψυχή τους κι ας είναι απλήρωτοι. Έπαιξαν για τη φανέλα και έδειξαν το υψηλό τους επίπεδο. Μπορεί στην αρχή να αρνήθηκαν να πάνε, αλλά τελικά πέταξαν τελευταία στιγμή για τη Σαντορίνη. 
Ας τρέξει τώρα η διοίκηση του ΑΟΧ να ευχαριστήσει και αυτή τη διαιτησία. 4 βαθμοί στα 2 τελευταία παιχνίδια κλάπηκαν από τραγικούς διαιτητές. Ένας οίκος με κόκκινο λαμπάκι το ελληνικό ποδόσφαιρο. 
Επόμενος αγώνας για τον ΑΟ Χαλκίς, είναι την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, όπου θα φιλοξενήσει τον Ταμυναϊκό Αλιβερίου, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. 

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Αθανασίου, Ζέλιος, Μπιρμπίλι, Μπίρης (87' Αγοραστός), Λούκας (63' Πολυκρέτης), Φύτρος, Φαμπίνιο (58' Γκίκας), Ντούμος (78' Κολέτσης), Μανιάς, Περγιάλης, Παναγιωτόπουλος.
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Σταυριανός, Στεργιανός, Θωμάς, Γεωργίου, Καραμπάς, Ντελέκος, Ταυταρίδης, Βαλκάνος, Πολίτης (89' Πατερίτσας), Χαρτσιάς (79' Ανέστης), Μπλάνκο (85' Κονσταντίνοφ).





Δεν υπάρχουν σχόλια: