Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

0 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΑΓΚΑΡΗ (3/11)

Ο Γιώργος Τσαγκάρης έχει δηλώσει ότι έχει παραιτηθεί από την προεδρία του ΑΟ Χαλκίς, αλλά το απόγευμα της Παρασκευής (3/11) ήταν αυτός που μπήκε στα αποδυτήρια της ομάδας και μίλησε στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εμφανίζονται δυσαρεστημένοι για την καθυστέρηση των πληρωμών.
Βγαίνοντας από τα αποδυτήρια έκανε δηλώσεις στην κάμερα του egnomi.gr που βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.
Ο Τσαγκάρης τόνισε ότι οι παίκτες θα πληρωθούν την επόμενη εβδομάδα, αναφέρθηκε στον Νίκο Κακαβά, στον Σωτήρη Μαυρονάσιο, διέψευσε ότι η διοίκηση μιλάει με τον Γιώργο Μελά του Αχαρναϊκού (σ.σ. η ομάδα του Μενιδίου θα αποχωρήσει από τη Β' Εθνική), ενώ έριξε τα βέλη του σε επιχειρηματίες (χωρίς να τους κατονομάσει), που κλείνουν την πόρτα στον ΑΟΧ, αλλά και στους φορείς και στους βουλευτές του νομού.
Αναπόφευκτα, αναφέρθηκε και στο σίριαλ του καλοκαιριού, που δεν ήταν άλλο από την αποτυχημένη απόπειρα της ομάδας να προβιβαστεί στη Football League.
Αλλωστε, γι' αυτόν τον λόγο δήλωσε παραίτηση από τη θέση του προέδρου, (αναλαμβάνοντας το κόστος της λανθασμένης στρατηγικής που ακολουθήθηκε από τη χαλκιδέικη διοίκηση), αν και οι κινήσεις του ...προδίδουν ότι μαζί με τον Νίκο Κακαβά συνεχίζουν να κινούν τα νήματα στον κυανόμαυρο σύλλογο. 



Στα σκαριά ετοιμάζεται και η συνέντευξη που έχει δώσει ο Γιώργος Τσαγκάρης για λογαριασμό της σελίδας μας (chalkidafans3.blogspot.gr), απατώντας σε ερωτήσεις φιλάθλων της Χαλκίδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: