Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

0 ΑΟΧ: 5/11 φιλοξενεί Διαγόρα Αγ. Παρασκευής στις 14:00

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, ο ΑΟ Χαλκίς υποδέχεται τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής Λέσβου, στις 14:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας.
Τα διοικητικά προβλήματα είναι πολλά, ενώ μέχρι και χθες δεν είχαν πληρωθεί οι ποδοσφαιριστές. Μάλιστα εδώ και 2 εβδομάδες αρκετές είναι οι μέρες που έχουν κάνει αποχή, διαμαρτυρόμενοι για τα χρωστούμενα τους.
Το πιο προκλητικό κατά τη γνώμη μας ήταν χθες που στην επίσημη σελίδα του ΑΟ Χαλκίς στο Facebook, έγινε η ανάρτηση με την αφίσα του Κυριακάτικου αγώνα και έγραφε "Εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε... Αλλά μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε". Μόνο που η διοίκηση τελικά δεν ξέρει τι κάνει, καθώς μέχρι χθες είχαν απλήρωτους τους παίχτες και από πληροφορίες μάθαμε πως δεν έγινε προπόνηση. Και δεν είναι το θέμα ότι τους είχε απλήρωτους, αλλά ότι τους είχαν υποσχεθεί ότι θα πληρωθούν. 
Για τον αγώνα της Κυριακής με τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, διαιτητής θα είναι ο Αντώνης Παπαβασιλείου, απ' το σύνδεσμο Δωδεκανήσων με βοηθούς τους Θεόδωρο Γουρνιά και Αικατερίνη Γκόντα, απ' το σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Αθανάσιος Τζωρτζάκος, απ' το σύνδεσμο Δυτικής Αττικής.
Ο κόσμος έχει απογοητευτεί με όλες αυτές τις εξελίξεις. Μάλιστα στον αγώνα με τον Ερμή Κιβερίου, ο κόσμος ήταν ελάχιστος. Η διοίκηση ελπίζει την Κυριακή να δει κόσμο στο γήπεδο. Αν όμως δεν γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να αρχίζει να αναρωτιέται...


Δεν υπάρχουν σχόλια: