Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

0 ΞΕΠΑΓΙΑΖΟΥΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Κολυμβητήριο Χαλκίδας! Το απόλυτο ξεπάγιασμα για τους αθλητές! Κρύο νερό, μελανιασμένα σώματα και χείλη, παιδάκια να φτάνουν να κλαίνε επειδή ΚΡΥΩΝΟΥΝ μέσα στο νερό! Ντους που δεν λειτουργούν, ανύπαρκτη θέρμανση στα αποδυτήρια!
Απαράδεκτες οι συνθήκες! Ακόμη και τα παιδιά που λατρεύουν την κολύμβηση οι συνθήκες που επικρατούν στον χώρο δεν ενθαρρύνουν την αγάπη τους προς το άθλημα και πολύ πιθανόν να εγκαταλείψουν. Γονείς σταματάνε να πηγαίνουν τα παιδιά τους κολυμβητήριο, παρόλο που λατρεύουν την κολύμβηση επειδή κρυώνουν. Κρίμα πραγματικά!
Δεν είναι τυχαία η κατάσταση στο κολυμβητήριο της ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Όλοι οι υπεύθυνοι των συλλόγων λιβανίζουν τον ΔΟΑΠΠΕΧ, για προφανείς λόγους και δυστυχώς την πληρώνουν τα παιδιά, τα οποία αγαπούν το κολύμπι.
Τα όσα συμβαίνουν στο κολυμβητήριο και την κόντρα που υπάρχει με συλλόγους και προπονητές, τα γνωρίζουν και οι πέτρες. Θα το κλείσουν το κολυμβητήριο και πάλι, για δύο τρεις μήνες και θα πούνε πως θα κάνουν εργασίες. Στην ουσία θα θέλουν να μην βάλουν πετρέλαιο. Δυστυχώς τους αθλητικούς χώρους στον δήμο Χαλκιδέων, τους φροντίζει ο αυτόματος πιλότος, για έναν απλούστατο λόγο.. Εκεί δεν υπάρχουν κάμερες. Εκεί δεν υπάρχουν φρου φρου και αρώματα. Εκεί απλά υπάρχουν παιδιά. Είδατε να κάνουν κάτι για τα παιδιά; Νοιάζονται για τα σχολεία; Νοιάζονται για εκδηλώσεις στα σχολεία; Νοιάζονται για τα γήπεδα; Νοιάζονται για τις παιδικές χαρές; 
Δυστυχώς ο δήμος παραμένει μακρυά από τα παιδιά και οι γονείς παλεύουν μόνοι μας, με μόνους βοηθούς τους δασκάλους.


Πηγή: Άποψη Γνώμη

Δεν υπάρχουν σχόλια: