Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

0 ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, ο ΑΟ Χαλκίς φιλοξενεί τον Ταμυναϊκό Αλιβερίου, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Το ερώτημα είναι τι θα γίνει σε αυτό το παιχνίδι, καθώς ούτε αυτή την εβδομάδα πληρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ, ενώ ακούγονται για αποχωρήσεις παιχτών, είτε για το ότι δεν ικανοποίησαν με την παρουσία τους, είτε γιατί μετά τις αναβολές των πληρωμών, δεν θέλουν να αγωνιστούν άλλο στην ομάδα. Η απώλεια ενός από τους παραπάνω θα αποτελέσει πλήγμα για την ομάδα της Χαλκίδας καθώς υπήρξε αναντικατάστατο μέλος τόσο της περσινής όσο και της φετινής ομάδας. Οι παίκτες είναι πολύ προβληματισμένοι και οικονομικά πολύ δύσκολα καθώς δεν έχουν ούτε για βενζίνες να πάνε στην προπόνηση. Άγνωστο μάλιστα αν θα κατέβουν να αγωνιστούν με τον Ταμυναϊκό.
Διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Μανιώτης (Ανατολική Αττική) με βοηθούς τον Σπύρο Χοϊκά (Ανατολική Αττική) και τον Αντώνη Μάναλη (Καβάλα). Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Παναγιώτης Κούτουλας απ' τον σύνδεσμο Βοιωτίας.
Ο λιγοστός κόσμος θα είναι εκεί να τους στηρίξει την προσπάθεια τον ποδοσφαιριστών, που τους έχουν στηρίξει και στις τελευταίες ανακοινώσεις. Η απώλεια άλλων βαθμών θα κοστίσει στον ΑΟΧ, αλλά αυτή τη στιγμή το οικονομικό πρόβλημα είναι μεγαλύτερο και η απόφαση των παιχτών στο να μην κατέβουν να αγωνιστούν, θα κοστίσει περισσότερο. Ό,τι και να γίνει, ευελπιστούμε να βρεθεί λύση, όχι μόνο προσωρινή, αλλά να αλλάξει κάτι όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η ποιότητα της ομάδας με τους ποδοσφαιριστές που έχει είναι για άνοδο και δυστυχώς, το οικονομικό πρόβλημα είναι εμπόδιο στο στόχο και πρόβλημα για το μέλλον του ΑΟ Χαλκίς.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: