Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

0 ΑΟΧ: 27/12, φιλική ήττα με 1-0 απ' το Λήλα

Κάτι ...σαν φιλικό έδωσαν χθες η Χαλκίδα και ο Λήλας Βασιλικού. Ενα ματς που είχε διάρκεια περίπου 70 λεπτά, με τον Λήλα (έστω άτυπα) να επικρατεί με 1-0 χάρη σ' ένα αυτογκόλ του Κώστα Καραμπά (οι δυο προπονητές, Αυλωνίτης και Λάμπρου έκαναν πολλές αλλαγές και ...πειραματισμούς).
Η Χαλκίδα έχασε ευκαιρίες, αλλά δεν σκόραρε και ο προβληματισμός στο κυανόμαυρο στρατόπεδο είναι μεγάλος, καθώς η επιθετική δεξαμενή στερεύει.
Οι Μπλάνκο και Χαρτσιάς βρίσκονται εκτός ομάδας, η κίνηση που έγινε για την απόκτηση του Βεζιρτζόγλου δεν είχε θετική έκβαση (ο Χαλκιδέος φορ επέλεξε το Κιβέρι) και όλο το βάρος της δημιουργίας του παιχνιδιού, αλλά και του σκοραρίσματος πέφτει αναγκαστικά και στους παίκτες που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή (βλέπε Ντελέκος και Ταυταρίδης που θα κληθούν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο).
Ο Αυλωνίτης περιμένει ...πολλά από τον Πολίτη που καλείται να ηγηθεί της δύκολης συνέχειας, ενώ έδαφος κερδίζει καθημερινά ο νεαρός Παπαδάκης, στον οποίο θα δωθούν περισσότερες ευκαιρίες.
Οσον αφορά τον Μπλάνκο, οι άνθρωποι του ΑΟΧ τον περιμένουν να γυρίσει ανήμερα των Φώτων (6/1/2018), αλλά ακόμη κι αν συμβεί το παραπάνω, σίγουρα ο Αργεντινός δεν προλαβαίνει το ματς με τη Θύελλα στη Ραφήνα (στις 7 Γενάρη), για την τελευταία αγωνιστική του α' γύρου στη Γ' Εθνική.
Και για τον ΑΟΧ, το διπλό είναι επιτακτική ανάγκη, καθώς εκείνη τη μέρα ο πρωτοπόρος Αήττητος Σπάτων έχει ρεπό. Ετσι, ο ΑΟΧ θα έχει την ευκαιρία να μειώσει στους -2 από την κορυφή σε περίπτωση που περάσει νικηφόρα από τη Ραφήνα.
Οπως και να 'χει ο ΑΟΧ θα συνεχίσει να κυνηγάει στη βαθμολογία τον Αήττητο Σπάτων, ωστόσο η λειψανδρία στη γραμμή κρούσης είναι άκρως ανησυχητική.
Το ερχόμενο Σάββατο (30/12) ο ΑΟΧ θα επικυρώσει στον αγώνα-ρεβάνς του Κυπέλλου στην Ερέτρια την πρόκρισή του στον τελικό της διοργάνωσης (σ.σ. στο πρώτο ματς είχε επικρατήσει με 4-0), ενώ θα ακολουθήσει (στις 6.30 το απόγευμα) η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ομάδας.

Πηγή: egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: