Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

0 ΑΟΧ: Κυριακή 3/12 με Ερμιονίδα στην Ερμιόνη

Στην Ερμιόνη Αργολίδας δοκιμάζεται ο ΑΟ Χαλκίς, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσει την δυνατή Ερμιονίδα στις 15:00. Με τους Ντελέκο και Ταυταρίδη να λείπουν λόγω καρτών ο Αντώνης Αυλωνίτης θα συμπεριλάβει στην δεκαοχτάδα τους νεαρούς Ρογαλίδη, Παπαγεωργίου και Αυλωνίτη από την ομάδα νέων. Στα θετικά είναι η επιστροφή του Τσίγκρου έπειτα την τιμωρία των 3 αγωνιστικών. 
Τα 2 επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Ερμιονίδα και Αήττητο Σπάτων είναι κομβικής σημασίας με την Χαλκίδα να ζητάει τουλάχιστον 4 βαθμούς. αν θέλει να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης. 
Η αποστολή θα αναχωρήσει το Σαββάτο και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο στο Πόρτο χέλι Από πλευράς διοίκησης θα ακολουθήσουν την ομάδα ο Αλέξανδρος Σιγανός και ο Βασίλης Πίσχινας. 
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Γκοτσόπουλο και Οικονόμου του Συνδέσμου Αχαΐας. 
Μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις είχαμε μία προσθήκη με τον Δ.Καραγιάννη να αναλαμβάνει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων. Τέλος όσον αφορά τις φήμες που υπάρχουν για ενδιαφέρον υποψήφιου επενδυτή εκτός Ευβοίας πολλά θα ξεκαθαρίσουν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας με τον λαό να λέει όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Πηγή: eviagoal

Δεν υπάρχουν σχόλια: