Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

0 ΑΟΧ: Σήμερα στα Σπάτα το μεγάλο ντέρμπι

Απόλυτη πίστη για τη νίκη επικρατεί στις τάξεις του Α.Ο. Χαλκίς, με το team της ομάδος να είναι απόλυτα έτοιμο για την αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Αήττητο Σπάτων. Η ομάδα αγωνιστικά είναι πλήρης, με το ρόστερ να αποτελείται από 17 ποδοσφαιριστές και για να συμπληρωθεί η δεκαοχτάδα, προστέθηκε ο φέρελπις Γιώργος Αυλωνίτης.
Σε επικοινωνία που είχε το starsports με τον Αντώνη Αυλωνίτη, σχετικά με το ντέρμπι των Σπάτων τόνισε: «Στόχος για τη Χαλκίδα είναι πάντα σε κάθε παιχνίδι η νίκη κι ακόμη κι αν δεν έρθει δεν αλλάζει τίποτα η τύχη του αποτελέσματος στα Σπάτα, καθώς δεν θα κρίνει το πρωτάθλημα, μιας και υπάρχει ακόμη ένας γύρος για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος του 7ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής».
Ο προπονητής του Α.Ο.Χ, επίσης δήλωσε: «Εμείς σαν ομάδα έχουμε βγάλει το πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα κι έχουμε ανταπεξέλθει, παρά τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα και πιστεύω ότι με σωστή τακτική, καλό διάβασμα των φάσεων και συγκέντρωση θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι».
Σχετικά με τον νέο επενδυτή ο κ. Αυλωνίτης δεν γνωρίζει τίποτα και όπως μας ξεκαθάρισε είναι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει. «Εγώ κοιτάζω τον αγώνα της Κυριακής και τίποτα άλλο, με ενδιαφέρει η ομάδα καθαρά αγωνιστικά».
Ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί μεταξύ των ποδοσφαιριστών ήταν η απάντηση που έδωσε πρωτοκλασάτος παίκτης όταν τον ρωτήσαμε πως βλέπει την ομάδα ενόψει Σπάτων: «Φίλε δεν χάνουμε με τίποτα» ήταν η απάντησή του, χαρακτηριστικό του πάθους και της πίστης για τη νίκη.
Διαιτητής της Κυριακάτικης αναμέτρησης, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο των Σπάτων στις 15:00 είναι ο Παναγιώτης Κουκούλας (Λέσβου), με βοηθούς τους: Δημήτρη Λυμπερόπουλο και Μαρία Δέτση του Συνδέσμου Αθηνών.

Πηγή: starsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: