Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

0 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΣΤΟ EVIALEAD

Η ομάδα του ΑΟ Χαλκίς πέρασε πολλά το τελευταίο διάστημα, εξ αιτίας οικονομικών προβλημάτων. Δύο φορές κινδύνευσε να μην κατέβει σε αγώνες, καθώς οι παίκτες είχαν αποφασίσει ν’ απέχουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας γιατί παρέμεναν απλήρωτοι. Τελικά, και μετά από την παρέμβαση και του προπονητή Αντώνη Αυλωνίτη, οι παίκτες έδωσαν αγωνιστικά το “παρών”, αποσπώντας μάλιστα και θετικά αποτελέσματα. Την Δευτέρα, πληρώθηκαν τελικά τον μήνα Σεπτέμβριο, σύμφωνα με την υπόσχεση της διοίκησης, οπότε, όπως λέει στο evialead.gr ο προπονητής Αντώνης Αυλωνίτης: “Τα συννεφάκια έφυγαν προς το παρόν από το κεφάλι μας”

EVIALEAD.GR: Πιστεύετε ότι η ομάδα, αγωνιστικά, παραμένει σε άριστο επίπεδο;
ΑΝΤ. ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ: Πιστεύω ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα που είχε ποτέ η Χαλκίδα τα τελευταία 30 χρόνια. Από την εποχή Αλεξάνδρου και μετά δηλαδή. Και το σημαντικότερο, το 90% των παικτών είναι γηγενείς. Απλά η ομάδα πρέπει να βοηθηθεί λίγο, καθώς οι στόχοι και οι προσδοκίες που είχαμε θέσει από την αρχή, παραμένουν και είναι υψηλοί.

EVIALEAD.GR: Η διοίκηση του Α.Ο.Χ. μπορεί ν’ αντεπεξέλθει στα έξοδα του πρωταθλήματος;
ΑΝΤ. ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ: Η διοίκηση κάνει ότι μπορεί. Πιστεύω ότι πρέπει να σταθούν δίπλα της περισσότεροι Χαλκιδαίοι, ώστε κάθε οικονομικό θέμα που προκύπτει να ξεπερνιέται. Άλλωστε, το οικονομικό, δεν είναι πρόβλημα μόνο της Χαλκίδας. Είναι γενικότερο. Όλες οι ομάδες το αντιμετωπίζουν σε κάποια στιγμή. Οι εποχές είναι δύσκολες πλέον.

EVIALEAD.GR: Ένα “αδιάκριτο” ερώτημα. Οι παίκτες πήραν χρήματα. Ο προπονητής πληρώθηκε;
ΑΝΤ. ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ: Πιστεύω ότι, καθώς θα έρθουν τα πρώτα χρήματα, θα πληρωθεί και το προπονητικό team. Αυτή τη στιγμή προείχε να πάρουν χρήματα οι παίκτες, κάτι που, ευτυχώς, έγινε.

EVIALEAD.GR: Τελικά, μέσα στην αναστάτωση που επικράτησε τις τελευταίες ημέρες, στην ομάδα, τέθηκε ποτέ θέμα προπονητή;
ΑΝΤ. ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ: Θέμα προπονητή δεν τέθηκε ποτέ

EVIALEAD.GR: Ποιο είναι τελικά το μυστικό που κάνει την ομάδα να φέρνει αποτελέσματα, ακόμη και όταν επικρατεί αναστάτωση στις τάξεις της για οικονομικά θέματα;
ANT. ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ: Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Ισχύει αυτό που σας είπα. Η ομάδα είναι η καλύτερη των τελευταίων τριάντα ετών και το σημαντικότερο είναι ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια. Γι αυτό πρέπει όλοι οι Χαλκιδαίοι να σταθούν δίπλα στον Α.Ο.Χ. Είναι κρίμα να χαθεί όλη αυτή η δουλειά εξ αιτίας οικονομικών θεμάτων. Και πιστεύω ότι δεν θα χαθεί. Είμαστε έτοιμοι για πολλά περισσότερα πράγματα στο μέλλον και αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: