Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

0 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: Ήττα στην Αυλίδα, 3-4 απ' τον Πανηλειακό

Την ήττα με 3-4 από τον Πανηλειακό γνώρισαν οι Αβαντίδες Χαλκίδας την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, στο γήπεδο Αυλίδας, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής γυναικείου ποδοσφαίρου. 
Τα γκολ για τις Αβαντίδες πέτυχαν η Ασημώνη, η Κοντού και η Myrtollari, ενώ για την ομάδα του Πύργου δυο φορές σκόραρε η Κοσσόβα και από ένα γκολ πέτυχαν η Μακρή και η Κουκουβού. 
Την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου οι Αβαντίδες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Άρη Κορίνθου στις 15:00.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Η Χαλκίδα κοίταξε στα μάτια τον φιλόδοξο Πανηλειακό την Κυριακή 04/02/2018 & ώρα 16:00΄ στο Δημοτικό Γήπεδο της Αυλίδας στα πλαίσια διεξαγωγής της 8ης Αγωνιστικής του 3ου Ομίλου για το Πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής . Η Ομάδα του Πανηλειακού η οποία διεκδικεί με αξιώσεις το Πρωτάθλημα αφού βρίσκεται στην 2η θέση του Βαθμολογικού Πίνακα και την άνοδο της στην Α΄ Εθνική, κινδύνεψε να μείνει εκτός στόχου στην Χαλκίδα . Η Ομάδα μας έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τις Ερυθρόλευκες αφού μέχρι την λήξη του αγώνα διεκδίκησε με μεγάλες αξιώσεις την νίκη . Συγκεκριμένα από το 10΄λεπτό η Ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ όταν οι φιλοξενούμενες ύστερα από ένα φάουλ που κέρδισαν στο ύψος της μεγάλης περιοχής κατάφεραν με την ΚΟΣΣΟΒΑ να ανοίξουν το σκορ ύστερα από ελεύθερο χτύπημα και να προηγηθούν . Η απάντηση της Χαλκίδας όμως ήταν άμεση και στο 15΄ κατάφερε να ισοφαρίσει με ένα πολύ όμορφο γκολ της ΑΣΗΜΩΝΗ από πλάγια θέση εντός της μεγάλης περιοχής . Στο 30΄ύστερα από μία φάση που δημιουργήθηκε επάνω στην γραμμή του κόρνερ και κακή συνεννόηση ΣΙΔΕΡΙΑΣ και ΜΑΡΑΣΙΔΗ η ΜΑΚΡΗ με ένα ασθενές σουτ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να ξαναβάλει τον Πανηλειακό μπροστά στο σκορ . Στο 42΄ τραυματίστηκε η ΑΣΗΜΩΝΗ η οποία με την βοήθεια του Ιατρικού επιτελείου οδηγήθηκε εκτός γηπέδου και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας . Το φάουλ το εκτέλεσε η ΚΟΝΤΟΥ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ΚΟΛΟΒΟΥ κάνοντας το σκορ 2-2 για την Χαλκίδα . Στο 60΄ οι φιλοξενούμενες κέρδισαν ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή της Χαλκίδας . Το εκτέλεσε η ΚΟΣΣΟΒΑ απ' ευθείας η ΜΑΡΑΣΙΔΗ βρήκε την μπάλα με τα ακροδάχτυλα και στην συνέχεια χτυπώντας στο οριζόντιο δοκάρι επέστρεψε εντός της μικρής περιοχής . Εκεί βρέθηκε η ΚΟΥΚΟΥΒΟΥ η οποία πρόλαβε της αμυντικές της Χαλκίδας και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το σκορ 3-2 για τις φιλοξενούμενες . Η απάντηση της Χαλκίδας ήταν άμεση και στο 64΄ ύστερα από μία όμορφη ασίστ της ΜΕΪΝΤΑΝΗ η MYRTOLLARI βρέθηκε σε θέση φορ και προλαβαίνοντας την ΚΟΛΟΒΟΥ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας για ακόμη μία φορά για την Χαλκίδα διαμορφώνοντας το σκορ σε 3-3 . Στο 82΄ οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να σκοράρουν ξανά με την ΚΟΣΣΟΒΑ η οποία πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή της Χαλκίδας, ύστερα από ένα πλάγιο άουτ που κέρδισαν οι φιλοξενούμενες και εκμεταλλευόμενη την αδράνεια της άμυνας κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα σε 3-4 . Η Ομάδα μας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έδειξε ότι μπορεί να αναρριχηθεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα . Συγχαρητήρια σε όλες τις Αθλήτριες μας για το ήθος τους και την προσπάθεια που κατέβαλαν .
Για την Ομάδα της Χαλκίδας : Μαρασίδη, Τουλούμη, Latifi, ( 80΄ Δάρλα ), Σιδερία, Τσώκου, Κόντου, Myrtollari, Μανίτα, Ασημώνη, ( 46΄ Ζώγα ), Νίκα, Μεϊντάνη, Δήμου, Σαμαρά, Κουτρούτσου, Κουκουβίνου .

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΣΕ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ
Σημαντικό πρόβλημα για ακόμα μία φορά για την ομάδα μας το γηπεδικό και οι Άθλιες συνθήκες που επικρατούν στα γήπεδα του Δήμου Χαλκιδέων . Όπως επίσης και η απαράδεχτη θέση της Ε.Π.Σ. Ευβοίας να ορίσει παιχνίδι του τοπικού Πρωταθλήματος Ανδρών στο ίδιο γήπεδο πριν από τον Γυναικείο Αγώνα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν λειτουργικά προβλήματα . Οι Αθλήτριες και των δύο Ομάδων περίμεναν μέχρι και τις 14:15΄ έξω από τα Αποδυτήρια μέχρι να ντυθούν οι Άντρες , ενώ ο Αγώνας έπρεπε να ξεκινήσει στις 15:00΄ ώρα . Και είναι η δεύτερη φορά την φετινή περίοδο που η Ε.Π.Σ. Ευβοίας ορίζει αγώνα αντρών πριν από των αγώνα των Γυναικών στο ίδιο γήπεδο .

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΗΓΑΣΟΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ 2012 4-2 ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ ΑΟ
Παβάλ, Βλάχου (2), Kosmonlari - Κόρλου, Κωστοπούλου
04/02/18 15:00 ΔΗΜ. ΜΑΓΟΥΛΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ ΑΣ 1-1 ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΣΠΑΤΗΣ ΓΠΣ
Αυτογκόλ - Λαμπράκη
04/02/18 15:00 ΔΗΜ. ΥΜΗΤΟΥ

ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΟ 0-2 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΟ
Μιχαλοπούλου, Πρίφτη
04/02/18 15:00 ΔΗΜ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΑΣ 3-4 ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΟ
Ασημώνη, Κοντού, Myrtollari - Κόσσοβα (2), Μακρή, Κουκουβού
04/02/18 15:00 ΔΗΜ. ΑΥΛΙΔΑΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (8 αγ.)
1.Αγία Παρασκευή 24
2.Πανηλειακός Πύργου 21
3.Ολυμπιάδα Υμηττού 14
4.Πήγασος Θριασίου 14
5.Άρης Κορίνθου 6
6.Αβαντίδες Χαλκίδας 5
7.Καρυάτιδες Σπάρτης 5
8 .Ίκαρος Πετρωτού 2

Δεν υπάρχουν σχόλια: