Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

0 ΑΟΧ: Αύριο, 4/2 φιλοξενεί Τριγλιά Ραφήνας

Αύριο, Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, ο αδύναμος και αρκετά υποβαθμισμένος ΑΟ Χαλκίς, θα φιλοξενήσει την Τριγλιά Ραφήνας, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας. 
Η διοίκηση της Χαλκίδας, έδιωξε όλους τους καλούς ποδοσφαιριστές και πήρε μεταγραφές από Α' και Β' τοπικό, δείχνοντας πως θέλουν να υποβιβάσουν την ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα, ώστε να συνεχίσουν να διοικούν και την επόμενη χρονιά. 
Δεν φτάνει όμως μόνο η υποβάθμιση της ομάδας, από την χειρότερη διοίκηση όλων των εποχών, έχουμε και την επιθυμία "κάποιων", ώστε να μείνουν οι ομάδες της Ραφήνας στη Γ' Εθνική. 
***Αυτό που έγινε μέσα στη Ραφήνα με τη Θύελλα μην σας κάνει εντύπωση αν επαναληφθεί αύριο με την Τριγλιά.... Μετά μην πείτε ότι δεν το είπαμε... 
Να πούμε ότι οι διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μάνος Γρίμμας, Γιάννης Καραγιαννίδης και Μαρίνος Λιαμπότης από το σύνδεσμο Αθηνών. Άντε να δούμε αν θα παίξουν καλά η θα έχουμε άλλα... Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Παπαγεωργίου απ' το σύνδεσμο Βοιωτίας.
Στον πρώτο αγώνα ο ΑΟ Χαλκίς είχε κερδίσει με 1-2 μέσα στη Ραφήνα. Βέβαια τότε είχε άλλη ομάδα, πολύ ανώτερη.
Ο κόσμος με αυτά που βλέπει δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει το παρόν στο δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας και για άλλη μία φορά θα ήμαστε λίγοι. Με τέτοια διοίκηση βέβαια που θέλουν να ρίξουν την ομάδα στο τοπικό, τι θέλετε να κάνει ο κόσμος. Το μόνο που περιμένει ο κόσμος αυτή τη στιγμή είναι να τελειώσει η χρονιά, να σωθεί η ομάδα (αν τα καταφέρει) και μετά να φύγουν όλοι όσοι είναι στη διοίκηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: