Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

0 ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ

Ας τελειώσει όπως όπως το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ στον 7ο όμιλο και μετά ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του. Αυτοί οι οποίοι παριστάνουν πως διοικούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, κάνουν απλά την διαχείριση χρημάτων, τα οποία δίνουν κάποιοι επιχειρηματίες οι οποίοι είναι εκτός Χαλκίδας και για άλλους λόγους και όχι φυσικά επειδή αγαπούν την ομάδα. Στο τέλος που θέλουν δεν θέλουν κάποιοι "θα δώσουν λογαριασμό" θα διαπιστωθεί πως κανείς δεν θα μπορεί να δικαιολογήσει τα χρήματα που πηγαινοέρχονται από χέρι σε χέρι!!!
Όταν εδώ κι ένα χρόνο, μιλάμε για το ότι κάποιοι χρησιμοποιούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για ξεκαρφώματα και κάποιοι άλλοι βάζουν πλάτη, επειδή παίρνουν κοκαλάκια και άλλοι επειδή είναι ψώνια και θέλουν ν΄ αποδείξουν πως είναι παράγοντες, δεχόμασταν ομαδικά πυρά και μας έλεγαν πως θέλουμε το κακό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Τώρα προσπαθούν ΟΛΟΙ να κρυφτούν πίσω από το δάχτυλό τους και απλά όποιος μιλάει, έστω και τώρα, τον απειλούν με μηνύσεις. Γιατί άραγε δεν τις καταθέτουν; Να είσθε σίγουροι πως θα καταθέσουν μηνύσεις ο ένας εναντίον του άλλου, όταν θα παρακαλάνε να δεχθεί η όποια Γενική Συνέλευση να κουκουλωθούν όλα.
Κύριοι το πουλάκι πέταξε. Τίποτα δεν μπορείτε να κρύψετε.
Για παράδειγμα ο κ. Κακαβάς, ο οποίος αποκαλεί άλλους λαμόγια και κατέθεσε και μια μήνυση για τα μάτια του κόσμου, σε άνθρωπο που προσφέρθηκε να βοηθήσει την ομάδα, πως θα καλύψει όσα υπάρχουν σε χαρτιά και γενικώς στο βάλε βγάλε στο ταμείο και όχι μόνο της ομάδας;
Θα δεχθεί ο κ. Τσαγκάρης να τον αποκαλούν λαμόγιο οι κάτοικοι της Χαλκίδας και ιδιαίτερα οι φίλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν θα πει αλήθειες για την διαδρομή των χρημάτων; Θα κρύψει τα όσα ξέρει ο πρόεδρος κ. Αναγνωστάκης, επειδή θα του πούμε μη μιλάς γιατί "μαζί τα φάγαμε" που θα έλεγε κι ο Πάγκαλος;
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς ζήσαμε τα πάντα για πάνω από ένα χρόνο. Μέχρι φωτογραφίες με πιστόλια πάνω στο τραπέζι μας έβαλαν, τα γατάκια. Γιατί να κάνουμε τώρα τον μαλάκα;
Εμείς δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι. Αυτοί ΟΛΟΙ θα πρέπει να αποδείξουν τα πάντα και δεν θα μας εμποδίσει καμία Γενική Συνέλευση.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ως ομάδα δεν θα κλείσει τον κύκλο του. Με το τέλος του πρωταθλήματος, η ομάδα με ήρεμο τρόπο, θα βάλει τον καθένα στην θέση του και θα χαράξει μια καθαρή πορεία, με στόχο τις επαγγελματικές κατηγορίες. Θα λειτουργήσει επαγγελματικά από την επόμενη μέρα, έχοντας φανερούς χορηγούς και καθαρή χρηματοδότηση και τον κόσμο στο πλευρό της.
Επιμένουν κάποιοι να λένε πως δεν έχει κόσμο ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Θα διαπιστώσουν πως κάνουν λάθος. Λίγη υπομονή.

Πηγή: apopsignomi.blogspot.gr

Αλήθεια, είναι πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο κ. Αναγνωστάκης; Αν είναι πρόεδρος και ισχύουν αυτά που μας είπε φίλος του, τότε είναι πραγματικά πρόεδρος γλάστρα.
Αγαπητέ κύριε Κώστα Αναγνωστάκη, είναι αλήθεια πως σας έστειλε εξώδικο ο κ. Τσαγκάρης, ώστε να πάτε στην εφορία και να βάλετε το ονοματάκι σας στα απαραίτητα έγραφα; Είναι αλήθεια πως δεν ξέρετε τίποτα για τα χρήματα που διακινήθηκαν από και προς την ομάδα όλο αυτό το διάστημα.
Είναι αλήθεια πως δεν ξέρετε πως δυστυχώς κάποιοι οδήγησαν τους ποδοσφαιριστές στην έξοδο από την ομάδα, ενώ άλλα έλεγαν γι΄ αυτούς πριν λίγο καιρό.
Είναι αλήθεια πως δεν ξέρατε και δεν υπογράψατε εσείς ως πρόεδρος την ελευθέρας σε ποδοσφαιριστή ο οποίος είχε στα χέρια του συναλλαγματικές μελών του ΔΣ;
Είναι αλήθεια πως εσείς δεν συμφωνήσατε με την απόφαση για παράνομη είσοδο μελών στο ΔΣ χωρίς σωστές διαδικασίες;
Κύριε Αναγνωστάκη, μήπως είναι ψέματα όλα αυτά και τα λένε οι φίλοι σας, για να μην τσαλακωθεί το προφίλ σας;
Μήπως ξεχνούν όλοι πως είσθε πρόεδρος και όχι περαστικός;
Κύριε Αναγνωστάκη, τελικά είναι αλήθεια πως λέτε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ για κάποιους λόγους;

Πηγή: apopsignomi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: