Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

0 ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΟΧ

Οι διοικούντες είχαν πει πολλές φορές πως όταν θα πάνε σε Γενική Συνέλευση θα έχουν ψηλά την ομάδα, πίστευαν στην Β΄ Εθνική, και φυσικά δεν θα χρωστάει ούτε ευρώ. Από τότε μέχρι τώρα πέρασαν μήνες και φτάσαμε να συζητούν με επενδυτές ή όπως αλλιώς τους είπανε, για να δώσουν την ομάδα με την προϋπόθεση πως θα έπαιρναν κάποια χρήματα που κάποιοι έβαλαν στην ομάδα. Το πρωτάθλημα θα τελειώσει αλλά δεν θα τελειώσει η προσπάθεια της διοίκησης ώστε να βρεθούν και 50.000 ευρώ περίπου τα οποία, όπως λένε, πρέπει να πάρουν κάποιοι πίσω!!! Φυσικά αυτά όλα συμπληρώνουν τις παρανομίες σε διαχειριστικό επίπεδο και όλοι θα χρειαστεί να ετοιμαστούν κατάλληλα για να δώσουν εξηγήσεις. Δυστυχώς, αυτή η διοίκηση δεν θα μπορέσει να δικαιολογήσει τα χρήματα που διακινήθηκαν από και προς την ομάδα. Ούτε καν εξελεγκτική επιτροπή δεν έχει η ομάδα και θα πρέπει όλοι να κάνετε υπομονή ώστε να μάθετε όλη την αλήθεια.
Οι διοικούντες την ομάδα στο σύνολό τους θα πρέπει να είναι έτοιμοι για όλη την αλήθεια και να έχουν τις αποδείξεις για όλα στην Γενική Συνέλευση όποτε κι αν αποφασίσουν να την κάνουν. Ανέλαβαν να την διοικήσουν άνθρωποι οι οποίοι συμμετείχαν σε πολλές διοικήσεις και όταν τα υπόλοιπα μέλη δεν ήθελαν να ακολουθήσουν το σύστημα που ήθελαν αυτοί, έριχναν την διοίκηση μέχρι να βρούνε ανθρώπους του χεριού τους. Δεν είναι ψέμα αυτό. Μόλις έφτασαν να έχουν στο Δ.Σ. ανθρώπους που ήταν υπάκουοι, τους πούλησαν παραμύθι και αυτοί τσίμπησαν. Το κακό είναι πως είχαν καταφέρει να τσιμπήσει και να τους στηρίζει και ο κ. Αυλωνίτης, ο οποίος έβλεπε το κακό που ερχόταν αλλά προφανώς τους πίστευε μέχρι που ''τον έστειλαν''. Τώρα θέλουν να τα φορτώσουν όλα στον κόσμο!!! Δεν μπορούν όμως να το πετύχουν αφού είναι αποδείξιμο πως πέρασαν πολλά λεφτά από τα χέρια τους αλλά έκαναν κακή διαχείριση. Δεν ανήκουμε σε αυτούς που θα ήθελαν τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ στο τοπικό πρωτάθλημα αλλά δεν μας αρέσει και να μας βρίζουν κάποιοι κύριοι που ''τρώνε παντόφλα'' στο σπίτι και παριστάνουν τον νταή στην κερκίδα ενός γηπέδου και μάλιστα σε γήπεδο που έφαγαν τις φάπες τους.
Όλα θα τακτοποιηθούν και όλα θα μπούνε στη θέση τους. Μια μεγάλη ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ προς τον κόσμο του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ίσως να αλλάξει το σκηνικό. Αν αυτό δεν γίνει, τότε λυπούμαστε αλλά το τίμημα για κάποιους θα είναι βαρύ.
Το γράφουμε καθαρά. Ο κ. Κακαβάς θα πρέπει να βγει δημόσια και να απαντήσει στα ερωτήματα του κόσμου. Πήρε ή όχι χρήματα από τον κ. Μπύρο; Πήρε ή όχι χρήματα χωρίς να γνωρίζει η ομάδα από ποιους και πόσα;
κάποιοι λένε πως πρέπει να τιμήσουμε τον κ. Κακαβά, ο οποίος φέρνει χρήματα, και να μην μας ενδιαφέρει από πού τα παίρνει!!! Τι λέτε, κύριοι; Ποιος το λέει αυτό; Ποιος θα απαντήσει στο ερώτημα αυτών που λένε πως ''τα πήραμε'' από άλλους για να μην διεκδικήσουμε την άνοδο στη Β΄ Εθνική; Τι θα γίνει αν κάποιοι από τα γατάκια εμφανίσουν απόδειξη;
Πόσο επίσημα παραιτήθηκαν οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Αν πραγματικά παραιτήθηκαν, θα έπρεπε να το είχαν ανακοινώσει επίσημα και να είχαν προχωρήσει σε πρόσκληση για Γενική Συνέλευση και η οποία θα αποφασίσει για τα υπόλοιπα. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει διοίκηση και μάλιστα διοίκηση η οποία δήλωνε περήφανη γιατί ήταν η μόνη που ήταν εντάξει στις πληρωμές της και η μόνη που θα μπορούσε να οδηγήσει την ομάδα στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ. Ξέχασαν βέβαια πως είναι η μόνη που άλλαξε μέσα σε ελάχιστο διάστημα 13 μηνών 3 προέδρους.
Ο κ. Ελευθεριάδης ξεκίνησε, ο κ. Τσαγκάρης συνέχισε και ο κ. Αναγνωστάκη φαίνεται πως το τερματίζει!!!!
Είναι η μόνη διοίκηση η οποία φοβήθηκε να πάει σε Γενική Συνέλευση όπως ορίζει το καταστατικό και η μόνη που δεν μπορεί να κάνει οικονομικό απολογισμό για δύο λόγους. Πρώτον διότι δεν μπορεί να δικαιολογήσει χρήματα και δεύτερον επειδή δεν υπάρχει εξελεγκτική επιτροπή για να ελέγξει και να υπογράψει τον απολογισμό. Είναι άλλο να καλέσεις σε βοήθεια τους πάντες, επειδή δεν μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου και άλλο να προσπαθείς να κάνεις τον ήρωα, ενώ τα έχεις κάνει μπάχαλο. Η διοίκηση αυτή έχει την αποκλειστική ευθύνη για την ομάδα.
Το κάθε μέλος έχει το δικό του μερίδιο, αλλά είναι γνωστό πως για τους γνωστούς λόγους, ο ένας κάλυπτε τον άλλον.
Διοικούντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές και παρατρεχάμενοι, έπαιξαν στην πλάτη του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ εξυπηρετώντας ο καθένας τα συμφέροντα του.
Όλοι μαζί τώρα ας φροντίσουν ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία και μετά έχει ο Θεός.
Λένε ακόμη και σήμερα πως λεφτά υπάρχουν. Αν υπάρχουν και μυαλά, θ' αφήσουν στην άκρη τα παιχνίδια και να σοβαρευτούν.
Επιχειρούν έξοδο χωρίς συνέπειες και χωρίς να αναλάβουν να εξηγήσουν αν η ομάδα ''πουλήθηκε''.
Η Γενική Συνέλευση όταν γίνει θα πάρει αποφάσεις.

Πηγή: apopsignomi.blogspot.gr (αποσπάσματα από το συγκεκριμένο blog)

Δεν υπάρχουν σχόλια: