Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

0 ΑΟΧ 0-1 ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Σκούρα τα πράγματα...

Χθες, Κυριακή 11 Μαρτίου, ο ΑΟ Χαλκίς ηττήθηκε εντός έδρας απ' την Ερμιονίδα, με 0-1 και αντί να "καθαρίσει" την παραμονή του και έμεινε μπλεγμένος στην περιπέτεια του υποβιβασμού. 
5 βαθμούς χωρίζουν τον ΑΟΧ απ' το τοπικό πρωτάθλημα, ενώ στα επόμενα ματς, φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Αήττητο Σπατών, ο οποίος έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και την είσοδο του στα μπαράζ για την άνοδο στη Football League, τη Θύελλα Ραφήνας και έχει να πραγματοποιήσει ενδιάμεσα και το ρεπό του.

Το φιλμ του αγώνα:
  • 5΄ - Ο Βασιλέρης έκανε το παράλληλο γύρισμα, ο Ντουμάνης έδιωξε σε κόρνερ. (ΑΕΕ)
  • 23΄ - Το σουτ του Τρέσα βρήκε τον Ντουμάνη σε καλή θέση και μπλόκαρε εύκολα.  (ΑΕΕ)
  • 24΄ - Ο Τσίγκρος έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Πολίτης δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε και την έστειλε πάνω από τα δοκάρια. (ΑΟΧ)
  • 26΄ - Ο Παλαιοπάνος έκανε τη σέντρα ο Μακρίδης έπιασε τη κεφαλιά, αλλά ο Ντουμάνης μπλόκαρε. (ΑΕΕ) 
  • 40΄ - Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θωμά σύγχυση στη περιοχή της Ερμιονίδας με τη μπάλα να καταλήγει τελικά άουτ. (ΑΟΧ) 
  • 48΄ - Ο Βασιλέρης από αριστερά έκανε ωραία ενέργεια και έκοψε για τον Τριμπόνια στο ύψος του πέναλτι που αφού απέφυγε έναν αμυντικό έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Ντουμάνη κάνοντας το 0-1. (ΑΕΕ)
  • 69΄- Ο Βαλκάνος έκανε τη σέντρα, οι αμυντικοί έκοψαν άτσαλα με τη μπάλα να στρώνεται στον Ντελέκο, αλλά το τελείωμα του δεν ήταν καλό. (ΑΟΧ)
  • 83΄ - Μετά από ενέργεια του Σαλταπίδα η μπάλα έφτασε στον Μακρίδη που ανατράπηκε από τον Ντελέκο με τον Ξηρογιάννη να δείχνει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μακρίδης με τον Ντουμάνη να πέφτει σωστά και να αποκρούει. (ΑΕΕ)
  • 85΄ - Ο Μπιμπισίδης αντίκρυσε 2η κίτρινη και αποβλήθηκε από το παιχνίδι. 
  • 89΄ - Ο Θωμάς έκανε τη σέντρα η κεφαλιά του Καραμπά κατέληξε στην αγκαλιά του Στεφανίδη. (ΑΟΧ)
  • 91΄ - Ο Πολίτης έβγαλε γλυκιά σέντρα, με τον Γεωργίου στο 2ο δοκάρι να πιάνει τη κεφαλιά και τον Στεφανίδη πάνω στη γραμμή να σώζει την εστία του. Οι παίχτες της Χαλκίδας διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή και το γκολ έπρεπε να μετρήσει. (ΑΟΧ)  
  • 95΄ ο Ντελέκος ζήτησε πέναλτι αλλά δέχθηκε κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Ξηρογιάννη για θέατρο. Ένα λεπτό αργότερα ο Ντελέκος επιδίωξε την αποβολή του και ο ρέφερι της αναμέτρησης του έδειξε 2η κίτρινη και τον έστειλε νωρίτερα στα αποδυτήρια. 
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 18 Μαρτίου, ο ΑΟ Χαλκίς φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Αήττητο Σπάτων, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Ο Αήττητος έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα και την είσοδο του στα μπαράζ για την άνοδο στη Football League. Στον πρώτο γύρο, οι 2 ομάδες είχε έρθει ισόπαλες στα Σπάτα με 1-1. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η διοίκηση έχει υποβαθμίσει την ομάδα και δεν είναι τόσο ανταγωνιστική όσο ήταν στον πρώτο γύρο. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι παρόλο που τα Σπάτα είναι αδιάφορα. Πάντως κάθε βαθμός-οι θα είναι σωτήριοι για την ομάδα της Χαλκίδας. 2 εντός έδρας αγώνες έμειναν και 1 ρεπό. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό για να παραμείνει η ομάδα στη Γ' Εθνική.

ΑΟ Χαλκίς (Δ. Λύκος): Ντουμάνης, Μιχελής (67΄ Βαλκάνος), Τσίγκρος (81΄ Μακρής), Γεωργίου, Καραμπάς, Εμέκα, Ταυταρίδης, Ντελέκος, Θωμάς, Πολίτης, Ανέστης (52΄ Μυρτέζα).
ΑΕ Ερμιονίδας (Θ. Στάικος): Στεφανίδης, Κασαπίδης, Μπιμπισίδης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Κιοσσές, Τριμπόνιας (78΄ Σταθουλόπουλος), Παλαιοπάνος, Μακρίδης, Τρέσα(94΄ Λαζάρου), Βασιλέρης (71΄ Σαλταπίδας).





ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ








Δεν υπάρχουν σχόλια: