Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

0 ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 0-2 ΑΟΧ: Σημαντικό διπλό στο Αλιβέρι


Σημαντικό διπλό πήρε ο ΑΟ Χαλκίς, χθες, 4 Μαρτίου, κερδίζοντας μέσα στο Αλιβέρι, τον ουραγό της βαθμολογίας, Ταμυναϊκό, με σκορ 0-2, για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Ο Ταμυναϊκός είναι η μόνη ομάδα που έχει εξασφαλίσει τον υποβιβασμό και κάποιο άλλο αποτέλεσμα θα ήταν καταστροφικό για την ομάδα της Χαλκίδας.

Ο ΑΟ Χαλκίς πέτυχε 2 γκολ με εκτέλεση φάουλ απ' τους Γιάννη Θωμά (16') και Παναγιώτη Ταυταρίδη (61').
Αυτό ήταν και το τελευταίο εκτός έδρας του ΑΟΧ, καθώς στις 4 αγωνιστικές που απομένουν, έχει 3 εντός έδρας αγώνες (Ερμιονίδα, Αήττητος Σπάτων, Θύελλα Ραφήνας) και το ρεπό του.

Το φιλμ του αγώνα:
  • 9΄ - Ο Α. Μήτρου μπήκε από πλάγια, έκανε το δυνατό διαγώνιο σουτ, ο Σταυριανός με τα πόδια έδιωξε και στην εξέλιξη της φάσης ο Ζάχι έκανε ανάποδη κεφαλιά την οποία μπλόκαρε ο Σταυριανός. (ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ)
  • 16' -  Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θωμά, η μπάλα πέρασε σύριζα στο αριστερό δοκάρι του Μπάρδη και κατέληξε στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ. Ένα γκολ που ο Γιάννης Θωμάς δεν πανηγύρισε σε ένδειξη σεβασμού για την πρώην ομάδα του. (ΑΟΧ)
  • 37΄ - Ο Ταυταρίδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπάρδη, όμως αντί να πλασάρει προτίμησε να πασάρει για τον Ανέστη, αλλά ο Καρράς που ακολουθούσε τη φάση έδιωξε σε κόρνερ. (ΑΟΧ)
  • 38' - Από την εκτέλεση κόρνερ του Θωμά ο Μπάρδης έδιωξε ασθενώς ο Γεωργίου σούταρε από κοντά αλλά η μπάλα κατέληξε για λίγο άουτ. (ΑΟΧ)
  • 44΄- Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ν. Μήτρου, ο Σταυριανός παρότι έδειξε να αιφνιδιάζεται τελικά μπλόκαρε. (ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ)
  • 56' - Σουτ του Α. Μήτρου έξω από τη περιοχή, ο Σταυριανός έπεσε στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε. (ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ)
  • 61΄ - Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταυταρίδη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Μπάρδη διαμορφώνοντας το 0-2. (ΑΟΧ)
  • 80΄ - Ο Κ. Καρατζάς έβγαλε τη σέντρα στον Κ. Κατσαμπά, ο οποίος με γυριστό σουτ, έστειλε τη μπάλα άουτ. (ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ)
  • 83' - Ο Π. Κατσάμπας έκανε τη πάσα στο Ραμπαβίλα, ο οποίος επιχείρησε δυνατό σουτ, αλλά ο Σταυριανός έσωσε την εστία του. (ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ)
  • 90΄ - Ο Πολίτης ταλαιπώρησε την άμυνα του Ταμυναϊκού, έκοψε στο ημικύκλιο στο Ντελέκο ο οποίος επιχείρησε σουτ που είχε πορεία προς τα δίχτυα, αλλά κόπηκε από το κεφάλι του Β. Αναστασίου. (ΑΟΧ)
  • 92' - 2η κίτρινη κάρτα του Θωμά, αποβλήθηκε απ' τον αγώνα. 

Μελανό σημείο του αγώνα ήταν στο 26' όταν το γήπεδο του Αλιβερίου πάγωσε, καθώς φίλαθλος του αγώνα έχασε τις αισθήσεις του και χρειάστηκε να επέμβει η γιατρός του αγώνα, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας.
Αρκετοί φίλαθλοι της Χαλκίδας ταξίδεψαν μεμονωμένα για να παρακολουθήσουν στο Αλιβέρι αυτό το κρίσιμο αγώνα του ΑΟΧ.

Επόμενος αγώνας για τον ΑΟ Χαλκίς είναι στις 7 Μαρτίου, ξανά με τον Ταμυναϊκο, για τον τελικό κυπέλλου Ευβοίας που θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό στάδιο Ψαχνών στις 17:00.
Για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ο ΑΟΧ θα φιλοξενήσει την Ερμιονίδα, την Κυριακή 11 Μαρτίου, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας.

Ταμυναϊκός (Β. Λαθουράς): Μπάρδης, Κρόκος (68΄ Κ. Κατσάμπας), Καρράς, Καρατζάς, Β. Αναστασίου, Ι. Αναστασίου (68΄ Π. Κατσάμπας), Ν. Μήτρου (74΄ Κ. Καρατζάς) , Παπαδάκης, Ζάχι, Ραμπαβίλας, Α. Μήτρου (78΄ Σκούφος).
ΑΟ Χαλκίς (Δ. Λύκος): Σταυρισνός, Μιχελής (71΄ Πατερίτσας), Ανέστης (86΄ Χαλιώτης), Γεωργίου, Κραμπάς, Εμέκα, Ταυταρίδης (89΄ Μακρής), Ντελέκος, Θωμάς, Πολίτης, Παπαδάκης (92΄ Μετοχιάτης).





ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ









Δεν υπάρχουν σχόλια: