Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

0 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: Ήττα με 0-4 απ' την πρωτοπόρο Αγία Παρασκευή στην Αυλίδα

Χθες, Κυριακή 04 Μαρτίου 2018 και ώρα 15:00, στο Δημοτικό Γήπεδο της Αυλίδας, οι Αβαντίδες Χαλκίδας υποδέχτηκε την ομάδα της Αγίας Παρασκευής στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Γυναικών Ελλάδας. Η ομάδα της Χαλκίδας η οποία παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με σοβαρές ελλείψεις από τραυματισμούς και ιώσεις όλη την εβδομάδα, κλήθηκε να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο ομάδα του Ομίλου και ηττήθηκε με σκορ 0-4. 
Το Α΄ημίχρονο ξεκίνησε με τις τρεις πρώτες φάσεις να ανήκουν στην ομάδα της Χαλκίδας, τις οποίες όμως δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει ώστε να προηγηθεί στο σκορ. Στη συνέχεια παίχτηκε ένα δυνατό παιχνίδι κέντρου, με τις δύο ομάδες να κυκλοφορούν την μπάλα από την μία περιοχή στην άλλη χωρίς αξιόλογες φάσεις. Στο 36΄ η Πετράκη δέχθηκε μία κάθετη μπαλιά στο κέντρο της άμυνας των Αβαντίδων και με μία έξοχη ενέργεια απέφυγε τις αμυντικές και πλάσαρε την Μαρασίδη στην αντίθετη γωνία, ανοίγοντας το σκορ. Στο 42΄η ίδια παίκτρια, ύστερα από ένα ελεύθερο της Χαλκιδέας γκολκίπερ πήρε την μπάλα στο χώρο του κέντρου και αφού προωθήθηκε μερικά μέτρα, έκανε ένα δυνατό ψηλοκρεμαστό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της Μαρασίδη η οποία δεν πρόλαβε να γυρίσει έγκαιρα στην εστία της για να την καλύψει, κάνοντας το σκορ 0-2.
Στο Β΄ημίχρονο η ομάδα της Αγίας Παρασκευής μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο έδειξε ότι ήθελε να κρατήσει το υπέρ της σκορ κάνοντας περισσότερη κατοχή και συντήρηση μην θέλοντας να διακινδυνέψει το αποτέλεσμα. Στο 65΄ όμως κατάφερε να σκοράρει και πάλι αυτή την φορά με την Μιχαλοπούλου, η οποία εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία που της δόθηκε, όταν της ήρθε η μπάλα στα πόδια ύστερα από κόντρα που δημιουργήθηκε μέσα στην περιοχή των Αβαντίδων, κάνοντας το σκορ 0-3. Στο 82΄ η Πετράκη, ύστερα από μία κάθετη μπαλιά που πήρε πάλι στο κέντρο της άμυνας της Χαλκίδας, κατάφερε να νικήσει γι' ακόμη μία φορά την Μαρασίδη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και διαμορφώνοντας το τελικό 0-4 υπέρ της Ομάδας της.
Σημαντικός παράγοντας για την Ομάδα μας παραμένει το γηπεδικό και η έλλειψη της μόνιμης έδρας. 
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ : Πολλή Μέτρια η Διαιτησία της κ. Τσαγανού.
Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την προσπάθεια που κατέβαλαν εντός του αγωνιστικού χώρου.
Συγχαρητήρια σε όλες τις Αβαντίδες για το ήθος τους, εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.
Για την ομάδα της Χαλκίδας: Μαρασίδη, Τουλούμη, Latifi, Σιδερία, Δάρλα, Κόντου (70΄ Τσώκου), Myrtollari, Μανίτα, Ζώγα (86΄ Δήμου), Νίκα, Μεϊντάνη (85΄ Κουκουβίνου), Σαμαρά, Αγγελακούδη, Κουτρούτσου, Κύριλλου.

Αποτελέσματα:

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ 0-3 ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΠΥΡΓΟΥ
Κοσσοβα (2), Βοιλα
04/03/18 15:00 ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΝΙΣΤΡΑ

ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 0-4 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΟ
Πετρακη (3), Μιχαλοπουλου
04/03/18 15:00 ΔΗΜ. ΑΥΛΙΔΑΣ

ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 0-1 ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΣΠΑΡΤΗΣ
Λαμπρακη
04/03/18 15:00 ΔΗΜ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ 2-0 ΠΗΓΑΣΟΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ
Τοπαλιδη, Σταυροοπουλου
04/03/18 12:15 ΔΗΜ. ΥΜΗΤΤΟΥ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (11 αγ.)
1. Αγία Παρασκευή 31
2. Πανηλειακός Πύργου 27
3. Ολυμπιάδα Υμηττού 23
4. Πήγασος Θριασίου 15
5. Αβαντίδες Χαλκίδας 9
6. Καρυάτιδες Σπάρτης 9
7. Άρης Κορίνθου 7
8. Ίκαρος Πετρωτού 3

Δεν υπάρχουν σχόλια: