Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

0 ΑΟΧ: Έφαγε -1 βαθμό επειδή δεν πλήρωσε πρόστιμο 3.351 ευρώ

«Επέβαλε στο αθλητικό σωματείο Χαλκίδα Α.Ο. ποινή αφαίρεσης ενός (1) βαθμού ύστερα από κάθε επόμενο αγώνα της ομάδας του εγκαλούμενου σωματείου στο πλαίσιο του διεξαγόμενου Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, της αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, για όσο χρόνο δεν εξοφλούνται οι επιβληθείσες με τις με αριθμό 217/2017 και 223/2017 αποφάσεις της παρούσας Επιτροπής χρηματικές ποινές, συνολικού ύψους 3.351 ευρώ».
Αυτή είναι η ανακοίνωση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ που εκδόθηκε χθες το μεσημέρι. Το εν λόγω πρόστιμο αφορά τον αγώνα ΑΟ Χαλκίς - Διαγόρας Αγ. Παρασκευής, που είχε γίνει στις 5 Νοεμβρίου, όταν ο Αλέκος Σιγανός είχε "μπουκάρει" μέσα στον αγωνιστικό χώρο και είχε διαμαρτυρηθεί έντονα στο διαιτητή.
Σύμφωνα με τη διοίκηση το πρόστιμο έχει πληρωθεί σε δύο δόσεις (1200 ευρώ την πρώτη φορά και 2.151 ευρώ τη δεύτερη φορά-προχθές 1/3) και η ποινή δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Μάλιστα η διοίκηση θα εκδώσει και επίσημη ανακοίνωση προκειμένου να καθησυχάσουν τον κόσμο. 
Ο κόσμος βέβαια ελπίζει το πρόστιμο να μην έχει πληρωθεί όπως πληρώθηκε και η εγγυητική. Διότι η διοίκηση τα ίδια έλεγε και για την εγγυητική (ότι ήταν οι πρώτοι που την έδωσαν) και τελικά δεν πληρώθηκε ποτέ. Άλλωστε ο κόσμος δεν πιστεύει τίποτα από αυτή τη διοίκηση. 
Είναι κρίμα πάντως οι ποδοσφαιριστές να είναι οι μόνοι που παλεύουν για τη σωτηρία της ομάδας και να "τρώνε" -1 βαθμούς επειδή η διοίκηση δεν πληρώνει το πρόστιμο στην ΕΠΟ, ένα πρόστιμο που ευθύνεται η ίδια η διοίκηση, καθώς μέλος της έκανε την "γκάφα" σε εκείνον τον αγώνα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: